Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20-Damianek

Klasyczny problem - koleżanka mojej dziewczyny.

Polecane posty

Gość 20-Damianek

Bzyknąłem się z mojej dziewczyny koleżanką. Nie zrobiliśmy tego na trzeźwo, oboje mieliśmy sporo %. Ja tego nie planowałem i nie myślałem o tym, ale tak wyszło. Chciałbym teraz jakoś z twarzą wyjść i nie chce żeby się dziewczyna o tym dowiedziała. Będę musiał porozmawiać z tą koleżanką i to pewnie jak najszybciej, nie mam na to za bardzo ochoty. Jednak będę musiał. Co powiedzieć tej koleżance, żeby nie była urażona? Z dziewczyną chce być nadal i nie chce żeby się o tym incydencie dowiedziała. Jak to ładnie rozegrać?

Gość 20-Damianek
Ja na pewno nic nie powiem, ale ważne żeby ta koleżanka nic nie powiedziała nikomu.. boje się że wygada komuś i pantoflową pocztą dojdzie to do mojej lubej:/

Gość i tak i nie
no i ta twoja dziewczyna powinna się o tym dowiedzieć i cię w dupę kopnąć...

Gość 20-Damianek
powiedz jej ze ja nagrywales i jak pusci pare z pyska to wrzucisz filmik do neta :D

predzej czy pozniej i tak sie dowie, kolezanki juz tak maja, ze pochwali sie jej lub komukolwiek innemu, nie licz, ze ujdzie Ci to na sucho a swoja droga wspolczuje dziewczynie chlopaka i kolezanki 😠

Gość pewny sposob
zakop ja co najmniej 20cm pod ziemia. martwi nic nikomu nie powiedza

Gość do 20-Damianek
to byla rada dla ciebie, laska jak sie dowie ze byla filmowana to zaczyna panikowac :D

zmowa plemnikow , ksiazkowy przyklad :O a Jacek krzyczy : szanujcie sie dziewczyny ; trzeba wiedziec komu dawac ; wiesz Jacek (i Tobie podobni) ciesz sie , ze kobiety nie umieja czytac Twoich mysli , bo jakby tak bylo to by Ciebie zaspokajaly dwie panie Raczkowskie , bo zadna kobieta przy zdrowych zmyslach nawet by sie takim #$%^%$%^^^^^&%$$ jak Ty nie zainteresowala :O

Gość zrub tak
nic nie mów dziewczynie tej drugiej powiedz że nie możesz być z nia bo dziewczyna że ją kochasz że ona jest jej koleżanka i nie możecie byc razem , zobaczysz że nic jej nie powie tylko regularnie będzie wskakiwac do twojego łuzka i bzykaj dwie

Gość 20-Damianek
Nie chce się posuwać do tak podłych sposobów i szantażu. Chce z nią normalnie porozmawiać i żebyśmy sobie wszystko wyjaśnili. Chce ją przekonać i mieć gwarancje że nikomu nie powie. Jej pewnie nie zależy żeby ktoś się o tym dowiedział, bo przecież źle o niej będzie świadczyć to że przespała się z chłopakiem swojej koleżanki? Taka głupia chyba nie jest?

Gość zrub tak
dyslektykiem k..... jestem rasiści

Gość 20-Damianek
Zależy mi żeby to w sposób przyzwoity wyprostować. Nie jestem jakimś złym facetem, staram się i jestem ok. Dziewczyna jest dla mnie ważna i chce z nią być. Jest nam dobrze i chcę żeby tak dalej było.

Gość Novemberrose
Jacek hmmm no cóż... :o Trochę już o Tobie czytałam na tym forum. Niestety nic dobrego. ŻENUA

niestety nic na to nie poradzicie jestesmy zawsze od was sprytniejski i was wykorzystamy i porzucimy..

Gość jacek juz nie rob z siebie
takiego zigolaka. zeby dziewczyne wykorzystac i zostawic trzeba jeszcze jakos wygladac, proponuje zebys nam u pokazal swoje zdjecie