Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzanne

Brak okresu......Pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość suzanne

Witam! Mam pewien problem.Otóż od tygodnia spóźnia mi się okres.Powinnam dostać 18-tego.Robiłam test ciążowy i wykazał że nie jestem w ciązy.Z jakich powodów można nie mieć okresu? Przyznam,że mam problem z pecherzem moczowym.Czy to moze mieć coś wspólnego? Pozdrawiam.

Gość aniuszka.....
czy prawidlowo sie odzywaisz? nie masz oslabionego teraz organizmu? moze przyjmujesz jakies leki na ten pecherz ktore powoduja to.... co do testu ciazowego-wykonalas go tak jak wg instrukcji? (tzn ranny mocz po okreslonym dokladnie czasie minimalnym po wspolzyciu)

Gość suzanne
Wydaje mi się że prawidłowo się odżywiam...A z tym testem to faktycznie...Nie był to ranny mocz...Ale przeczytałam całą ulotkę i nie było nawet wzmianki o tym...

Gość aniuszka.....
by test dal swoja maxymalna mozliwa pewnosc wyniku nalezy uzyc do badania rannego moczu-najlepsze stezenie tej substancji ktora swiadczy o ciazy. Wykonaj sobie drugi test, tym razem z rannego moczu

Gość po terminie
spodziewanej miesiączki mocz niekoniecznie musi być poranny, oczywiście lepiej żeby był gdyż wtedy stężenie hormonu jest największe, ale nie musi. Jest to z reguły napisane na ulotce.

Gość suzanne
Co może mieć jeszcze wpływ na brak okresu?

Gość po terminie
stres, niektóre zażywane leki, zmiana klimatu.............

Gość aniuszka.....
jakie leki zazywasz na ten pecherz? poczytaj ulotke moze cos tam pisza na temat zmian w menstruacji.....

Gość ciąża
ciąża :)