Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thomus

Każda kobieta ma w sobie coś z dz...

Polecane posty

Gość Thomus

Jak to jest że takie "łacińskopodwórkowe" przysłowie okazuje się prawdą, dlaczego 90% kobiet to zwykłe k... Żeby nie okazać sie nieprawdomównym mam przykład. Pracuje w załodze z samymi kobietami, jestem jedynym facetem na moim dziale reszta to kobiety dokładnie 18. 8 z nich to kobiety powyżej 40stki w stałych związkach więc ich wogóle nie bede brał pod uwage. Pozostałe 10 to dziewczyny od 19 do 30 lat 4 z nich moge mieć na telefon jako pogotowie seksualne, koło trzech wystarczyło by sie tylko troche pokręcić, zaprosić i już wskoczyłyby do łózka. Pozostała trójka: jedna studiuje teologie... Druga ma chlopaka od pięciu lat ale też potrafi niezbyt wyrafinowanie flirtować... Trzecia to totalny pasztet więc pewnie też gdybym tylko chciał mógłbym zaliczyć do pierwszej czwórki tzn "pogotowie..." Coś o mnie: Nie jestem ani Qasimodo ani Bradem Pitem ot przeciętny mężczyzna, wysoki, dobrze zbudowany, i choć nie zabrzmi to zbyt skromnie, uważam się za ponad przeciętnie inteligentnego, ale czy to jest powód żeby kobiety wskakiwały mi do łóżka??? NIE!!! Mam 22 lata i zaczynam obawiać się że kobiety które jednocześnie są atrakcyjne, szanują swoje ciało i mają jakieś zasady poprostu nie istnieją.

Gość do ziajka.a
a ja sobie myslę ,że to one traktuja cie jak pogotowie seksualne kolego i to ty raczej jesteś dz...męską ,zastanów sie nad tym

Gość Thomus
hahaha daliście sie nabrać-wymyśliłem to:D

Gość Thomus
ale tego że na dziale pracują sami panowie i ja robię za kobietę już nie wymyśliłem :(