Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaagdaa

masturbacja mnie nie podnieca!

Polecane posty

Gość maaagdaa

jestem dziewica, ale jak sie masturbuje to nie sprawia mi to praktycznie zadnej przyjemnosci. Juz bardziej sie podniecam jak mysle o seksie. Nie wiem w czym tkwi problem ale troche mnie to martwi...

Gość maaagdaa
a mnie to w ogole nie podnieca! ale na zakonnice tez sie nie nadaje bo za duzo grzesznych mysli ;)

Gość chcemisie
wystarczy, że położysz się w wannie, odkręcisz z kranu wodę tak aby leciała na łechtaczkę, sredni strumien i pokręcisz dupcią zeby wyszły okrężne ruchy na łechtaczce, leż tak nawet 15 minut aż coś poczujesz, ja pierwszy orgazm miałam nieświadomie, jak miałam 13 lat, siedziałam w wannie i sie myłam i tak jakos wody mi poleciała na cipkę i przypomniało mi się co pisały dziewczyny w necie, jakie to niby cudowne, przez pierwsze minuty nie czułam nic, ponież coś się zaczęło i po jakichś 10minutah dostałam orgazmu, ale wtedy nie wiedziałam co się dzieje i że to to, bo dziwnie mi było ale przyjemnie, pozdrawiam. Ale nie rób cześto bo to bodźce tak silne ze pozniej problem z zaspokojeniem przez chłopaka, mój po tym nie mógl mi zrobić dobrze bo nie czułam :(