Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm łóżko

czy spalybyście w łóżku

Polecane posty

Gość hmmm łóżko

w którym ukochany sypiał z byłą żona?

Gość szukam byłej kochanki mojego
absolutnie nie

Gość hmmm łóżko
świetna odpowiedź dzięki:)) ale dlaczego... próbuje mu to wytłumaczyć... czy jest wiecej takich kobiet?

Gość kluska serowa
ja sypiam na lozku na ktorym moj maz sypial ze swoja byla dziewczyna. byl taki momet ze kazalam mu wyrzucic materac bo nie bede sypiala na tym samym, ale w koncu sie wkurwil ze wymyslam

Gość ukochany
zapomnialas dodac do swojego pytania kilka faktow: 1. 'zona' byla raczej dziewczyna, nawet nie nazeczona 2. 'zona' spala w tym lozku 5 lat temu tylko przez 4 misiace 3. sama sypialas z ukochanym podczas gdy ty bylas (i nadal jestes)mezatka 4. sypialas z ukochanym w trakcie gdy mial swoje dziewczyny i wiedzialas ze z nimi sypia, jakos nadal robilas swoje 5. mialas sex z ukochanym w swoim domu, na sofie ktora wspolnie kupilas z mezem 6. sypialas u ukochanego w lozku wiedzac ze nie jestes jedyna wiec moze zastanow sie nad innymi faktami zanim zaczniesz grzebac na forach z mysla ze ktos ci przyzna racje. moze fiutka tez ma twoj ukochany obciac i dostawic nowy bo przeciez byl uzywany i jak tak mozna po kims!?

Gość dcadscadsc
nie i wykłułabym mu oczy którymi patrzył na tamtą... a tak serio... dziewczyny, bez paranoi, wymogi wobec mebli z którymi miała do czynienia poprzedniczka są nieżyciowe ;DDD

Gość przede wszystkim nie bawiłabym
w seks z ukochanym gdyby on w tym samym czasie sypiał z innymi. I myślę, że nie zdradzałabym swojego męża, chociaż tutaj teoretyzuję, bo nie mam.