Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TośkaNieznośka

Jak powinny ubierać sie nauczycielki

Polecane posty

Moim zdaniem nie za krótkie ubrania, tak aby nie kusić uczniów, coś prostego fajnego,modnego ale z umiarem.

Gość gość
w szkole u mojego syna widzialam jego nauczycielke historii ktora moim zdaniem ubrała sie nmieco zbyt wyzywająco, miała na sobie białą koszulke stanik też miała biały ale i tak odznaczała sie koronka z miseczek,to jeszcze ok.Miała też czarne ,,japonki'' na bosych stopach ale dobiły mnie najbardziej jej spodnie były to pomorańczowe tzw. ,,sindbadki'' ale były lniane i do tego tak cienkie że az bylo jej bardzo wyraźnie widać majtki a miała na sobie czarne stringi,powiedzcie mi czy to ja jestem przewrażliwiona czy waszym zdaiem ten strój był naprawde zbyt wyzywający?

Gość gość
*poubierały się Chociaż nie, same to by się stroiły, komuś trzeba zabronić.

Gość gość
mi nie chodzi o to ze nauczycielki powinny habity w pracy nosić,niech ta nauczcielka nawet bez majtek w upały chodzi ale jak jest w pracy to niech zakłada takie spodnie czy spódniczki zeby nie było tego widać bo wtedy uczniowie nie myślą o lekcji a o tym zeby nauczycielka sie obróciła a najlepiej to jeszcze schyliła zeby widok był lepszy.