Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i siedzę tu sobie

wstałam,zrobiłam kawe no i włączyłam kompa....

Polecane posty

Gość i siedzę tu sobie

:O

Gość zrobiłam to samo co Ty
i tak jest codziennie.................i nie bede sie mogła oderwac od kompa......tak jest codziennie.........

Gość i siedzę tu sobie
weszłam na Twoja stronkę, gdzie mam kliknąć, to chętnie kliknę:)

Gość i siedzę tu sobie
praca dopiero od października :O

Gość andziulka a o co chodzi z ta
stronką??? To też kliknę

Gość ja w innej kolejności
Wstałem, włączyłem kompa, poszedłem się umyć i zasiadłem do kompa :-)

Gość to w sumie to samo
andziulka kliknelam na ta stronke ;) wiecie co, ja przyjechalam do pracy, ktorej nawiasem mowiac nie moge ...., lepiej sie nie wyrazac ;) zrobilam kawke i tez odpalilam kompa, oczywiscie tradycyjnie kafeteria, to forum wciaga i to bardzo. Pocieszam sie, ze to moj ostatni tydzien pracy i odchodze, zaczne poszukiwania nowej, pewnie w chwilach zwatpienia zaczne zalowac, ze odeszlam, ale przypomne sobie, ze wcale nie lubilam swojej pracy i mi przejdzie, a na kafe i tak bede zagladac. Boze pomoz mi przetrwac ten tydzien :)

Gość oj dasz radę zyj myślą
że to już Twoje ostatnie dni w tej firmie, mysl tylko o tym:) Tyle to i na jeżu mozna wytrzymać:) Trzymam kciuki:):)

Gość to w sumie to samo
dzieki, tez tak sobie mysle, ze jakos to zniose, ale dzis moj szef wraca z urlopu, znowu nudziarskie zebranie, opowiesci dziwnej tresci itp., ale zacisne zeby i zniose jakos, i chyba wole to niz na jezu ;)

Gość znudzonaaa
fajnie masz :) ja się kiszę jak ogórek w swojej pracy, szukam innej ale na razie nic :( a zwolnić się nie bardzo mogę (kaska) :(

Gość znudzonaaa
czego ja bym nie dała za miesiąc bez pracy.... 9,5h dziennie mnie wykańcza psychicznie, mało mam czasu dla siebie :(

Gość to w sumie to samo
no ja w sumie ide na zywiol, bo nie chce tu utknac. Odkad tu pracuje, a jest to dosyc krotki okres, caly czas szukam innej pracy, ale wiem, ze jak juz odejde, to bede szukac bardziej skutecznie :) Tez sie kisze, jestem chora kazdego ranka, nie dlatego, ze musze wczesnie wstac, ale dlatego, ze musze jechac do miejsca, ktorego nie cierpie :( Kasy bedzie mi brakowac, ale coz, jakos przepekam, cos zdazylam odlozyc, na jakies 2 miesiace starczy.

Gość znudzonaaa
gdyby nie kredyt też bym odeszła i żyła z wypłaty męża ale się nie da niestety :( też jestem chora, wręcz kipię złością siedząc tu, nieraz myślę że jeszcze trochę a zacznę rzucać kompem :D

Gość to w sumie to samo
znudzona, no to zycze poszukiwan ekspresowych i uwienczonych sukcesem!!! A jakiej pracy szukasz?

Gość znudzonaaa
dzięki :) biurowej, nie chcę na sprzedawcę :( jestem po administracji, chciałabym urząd ale znajomości brak a bez tego ani rusz, obecnie prywatna firma usługowa a Ty??

Gość a ja właśnie chciałabym mieć
a mnie najbardziej wk.., ze jak zacznę nnowa pracę, to nie będę mogła siedzieć na kafe :-O

Gość to w sumie to samo
ja jestem przedstawicielem handlowym, wolalabym pracowac w marketingu, brac udzial w projektach, no ale kobiecie trudniej dostac dobra prace :( jestem po zarzadzaniu i dodatkowo po logistyce, znam swietnie jezyk angielski, doswiadczenie mam niewielkie, ale jest, poza tym szybko sie ucze, ale co z tego. W obecnej pracy poprostu czuje jak kazdego dnia przygasam coraz bardziej :( Myslalam, ze to bedzie ciekawe zajecie, ale akurat u mnie przefstawiciel siedzi na tylku i nie jezdzi w sumie do klientow :(

Gość znudzonaaa
ja też czuję jak rośnie wokół mnie wielki mur, no ograniczam się i cofam zamiast iść na przód przedstawiciel który nie jeździ do klientów?? ciekawe :) A ile godzin pracujesz?? ja 7.30-17 - ja po 5h mam dość a po 9 to już wymiękam :(

Gość to w sumie to samo
ja pracuje od 8-16, ale ogolnie poza tym, ze robie za przedstawiciela, to dostalam tak dodatkowo chyba jako motywacje zadania dla asysyentki, analityka, pojawil sie niewielki przejaw zwiazany z marketingiem, ale naprawde baaaaaaardzo niewielki, no i przez tydzien zastepowalam sprzataczke, ktora wziela urlop w myciu szklanek i podlewaniu kwiatow :(

Gość znudzonaaa
ja od 16-ej to już jak na szpilach siedzę :o no a do roboty mam nie wiele i to jest najgorsze :( nuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaa

Gość to w sumie to samo
ja ostatnio tez mialam niewiele, co mnie jeszcze bardziej dobijalo. Nie lubie siedziec bezczynnie, tracic czas.Czasem mam nawal obowiazkow, ze nie wiem jak sie wyrobic, a czasem poprostu nic, totalnie zero. ja juz od 11 powtarzam sobie, ze juz prawie polowa za mna, ale od 14, to dopiero dostaje kota.

Gość znudzonaaa
ciesz się że do 16-ej - do 17-ej jest porażka a w domu wszystko na wariata robię :o

Gość znudzonaaa
widzę że mamy identycznie odnośnie odczuć :)

Gość to w sumie to samo
oj tak, jak ja wracam do domu, co zajmuje mi przynajmniej godzine, to odechciewa mi sie wszystkiego, nawet obiadu :( Nie mam na nic ochoty. Jeszcze troche i bym chyba depresji dostala, wiec musze odejsc, to bedzie dla mnie najlepsze rozwiazanie. Przed chwila wrocil moj szef, dzis poerwszy dzien po urlopie, szczerzac sie zapytal "jak idzie":( a jak ma isc, jak tu gdzie pracuje jest wszystko na wariackich papierach. A jak zaczynalam tu prace,to bylam taka pelna zapalu, optymistycznie nastawiona. Ja naprawde sie cieszylam, ze ide do pracy. Chcialam, zeby praca stala sie czescia mojego zycia, a nie moim zyciem, z reszta jak mozna zyc czyms czego sie nie lubi. Zaczelam sie zastanawiac nad wlasnym biznesem, ale badz tu madry i oryginalny. Na wszystko co mi wpadnie do glowy i mogloby byc oplacalne trzeba jakies certyfikaty, albo wymogiem jest doswiadczenie w danej dziedzinie :( Moze jak zaczne odpoczywac w przyszly weekend to mi cos do glowki przyjdzie. Milo, ze moge sie komus wyzalic, bo moja przyjaciolka uwaza, ze powinnam byc wdzieczna i sie nie udzielac, heh ciekawe jak ona by sie czula na moim miejscu.

Gość znudzonaaa
każdemu się wydaje - ma pracę, nie narobi sie i narzeka ale to nie tak- sama wiesz :o nie mam jak za bardzo pisac :o szef siedzi

Gość to w sumie to samo
spoko, moj wlasnie gdzies wybyl, a ja mam dzwonic do klientow :(

Gość i siedzę tu sobie
i znów tu jestem i pije kawkie (trzecią ) siedzę i sobie czytam, chociaz mi sie nie chce;O A co Wy porabiacie jak sie nudzicie??

Gość to w sumie to samo
witam ;) ja znow z kawusia, komp odpalony i zaczyna sie kolejny nudny dzien w pracy. Jak sie nudze to czytam kafe, szukam czegos w necie, wzglednie wlaczam sobie filmiki na youtube dotyczace roznych pieknych miejsc na swiecie, po czym mnie krew zalewa, ale chociaz na kilka minut odplywam :) co do kawy, to ja wypijam w pracy minimum 5