Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydaje mi się że nie

Czy można stracić tytuł magistra?

Polecane posty

Mój ojciec straszy mnie, że jak w najbliższym czasie nie pójdę do pracy, to stracę tytuł magistra. Czy to prawda? Słyszałem o tym, że gdybym zrobił uprawnienia nauczycielskie i gdybym nie podjął pracy przez chyba 2 lata, to bym je stracił, ale z tytułem magistra to chyba tak nie jest. Czy mam rację?

Gość no cos ty brednie jakies
tytułu magistra nie mozna stracić, co najwyżej uprawienia do wykonywania jakiegoś tam zawodu, ale jak dobrze myslę chodzi o zawody typowo medyczne....samego tytułu nie stracisz bo niby jakim prawem. studia ukończone , maszy dyplom, a znależź prace w zawodzie nie jest proste i to byłby idiotyzm odbieranie takiego tytułu. no chyba ze np. udowodniono by ci oszustwo na egzamienie magisterkim czy w pracy mgr, ale to sa chyba odlegle przypadki. pewnie ojciec chce sie zmusic do pójscia do pracy hehehe

Nie chodzi o zmuszanie do pójścia do pracy tylko mówi tak ze swojego doświadczenia. Tylko że on kończył jakieś technikum i mówi, że jakby nie poszedł do pracy w jakimś tam czasie od skończenia tej szkoły to straciłby ten tytuł technika (czy jakoś tak).

Gość hahahahahahhahahah
czarnogród