Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika1987

pyt. dot. allegro

Polecane posty

Gość dominika1987

jestem nowa na allegro, może któs mógłby mi odpowiedzieć, czy komentarze wystawia się tylko sprzedającym? dzieki

Gość Olga 24
kupującym również ...po dokonaniu tranzakcji wystawiacie sobie wzajemnie

Zasada na allegro jest taka ze zawsze jako pierwszy komentarz wystawia ..kupujący ! Ocenie podlega czas wplaty na konto , jakosc towaru i ogolna satysfakcja z transakcji. Rubryka do wystawienia komentarza jest w pasku na gorze \" komentarze > wystaw \" Komentarz nie jest obowiazkowy wiec zdarza sie ze mozesz nie otrzymac zadnego punktu nawet po udanej transakcji a upominac sie nie ma sensu . pozdrawiam

Gość dominika1987
dzięki Wam bardzo. Kupiłam już kilka rzeczy i tylko ja wystawiłam komentarz, stąd pytanie. Natmoaist gwiazdki otrzymujemy za każdy komentarz? niezależnie, czy jesteśmy kupującym czy sprzedającym?

PUNKT dostajesz za kazdy komentarz \" otrzymany\" nie wystawiony , niezaleznie od tego czy jestes kupujacym czy sprzedajacym . Ocena pozytywna i neutralna dodaje punkty a negatyw > odejmuje Teraz kupilas i wystawilas komentarz wiec czekasz na rewanż . W zaleznosci od tego co opisalam wyzej albo punkty wzrosna albo ilosc sie zmieni lub pozostanie taka sama .