Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgredkax

zginęło mi całe archiwum

Polecane posty

Wiem, ze niektórym mój problem moze wydać się śmieszny, dla mnie jest to jednak bardzo ważne. Nie wiem jak i dlaczego, nic nie przestawiałam a zginęło mi całe moje archiwum z gg :( czy jest jakaś szansa aby je odzyskać ?

Gość nickii653
moze ktos Ci sie wlamal na gg?? :O

Gość nickii653
to musisz to wypakowac do jakiegos folderu

Gość nickii653
a jak wypakowac? odp. : prawym przyciskiem raz i "wypakuj tutaj" ;) pozdrawiam :*

Gość nickii653
nie wiem, ale zrob tak jak Ci wyzej napisalam

prawym w ikonę na pulicie?......mam więc otwórz, kopiuj, wyslij itp....a wypakuj nie:)

Gość nickii653
nie, nie wejdz np. w DANE F i tam np. do jakiegos folderu

Gość nickii653
no i teraz to juz mozesz CHYBA otworzyc, to co na poczatku probowalas ... ale nie jestem do konca pewna

domyslma się, ze teraz powinnam uzupełnic ramkę....podaj plik, odkoduj plik, odkoduj tekst.......jesli tak.......to co wpisac?

Gość nickii653
ojj nie wiem. jesli jest tu jeszcze dobre sobie, to spytaj sie jej, bo to ona polecila Ci pobranie tego... pozdrawiam :)

nicki bardzo dziękuję a dobre sobie.....proszę o radę:(......co wpisac w te nieszczęsne ramki?

Gość nauczycielko
nie masz tam polecenia: wypakuj tutaj bo pewnei nie masz programu winzip. sciagnij go. wpisz w google: winzip i sicganij z jakiej stronki ten program, np. z download.net albo dobre programy.pl jak sicagniesz ten program to w opcjach, po kliknieciu prawym przyciskiem myszy na te nierozpakowane pliki pokaze ci sie: wypakuj tutaj albo po angielsku (zalezy jaka wersje bedziesz miala): extract here czy jakos tak. i dopiero wtedy wypakujesz.po wypakowaniu uruchamiasz instalator tego programu co ma ci przywroccic archiwum gg

Gość dobre sobie
w takim razie zaraz prześlę Ci calą instrukcję :D

Gość nauczycielko
i zadne tam ramki sramki.. windows nie wie co z tym zrobic bo nie ma oprogramowania. sciagnij ten program;]

Gość dobre sobie
otwórz ten program i tam masz cos takiego, jak arch.exe, klikasz w to dwa razy i otwiera Ci się okienko i tam "podaj plik" czy coś takiego. Klikasz w takie trzy kropki obok okienka i szukasz odpowiedniego pliku. Powinien on byc w document and settings, komp, gadu-gadu i profil uzytkownika - tam w tym profilu masz archiwes, które wybierasz. Jak już pojawi siew tym pasku to wtedy dajesz "odkoduj plik". Czekasz. Zamykasz wszystko i wchodzisz jeszcze raz w document and settings, komp, gadu-gadu i profil uzytkownika, a tam obok zakodowanej wersji archives, masz również odkodowaną. Mam nadzieję, że sobie poradzisz. Jakby co, to pytaj.

Gość dobre sobie
jeśli ściągnęłaś ten program to na pulpicie powinnaś mieć ikonkę w kształcie książek i to właśnie otwierasz

zrobiłam jak w instrukcji......otrzymałam komunikat :ok rozmiar rozkodowanego archiwum 197......ale co dalej......bo archiwum nadal nie mam?:)

dobre sobie.... uzyskałam napis.....rozmiar rozkodowanego archiwum 197......, gdy wchodzę tam ponownie.....powtarzam tę sama czynnosc....nie wiem co znaczy, ze mam mieć tam równiez wersję odkodowaną?

Gość dobre sobie
to ok, wchodzisz przez document and settings, komp, gadu-gadu do konta użytkownika i tam masz różne pliki. Między innymi rozkodowane archiwum w postaci pliku tekstowego.

Gość dobre sobie
drugi raz wchodzisz przez "mój komputer", nie używasz już tego programu

Gość dobre sobie
tam będzie tylko jeden plik tekstowy, więc powinnaś go poznać :) Napisz, czy się udało

no mam.......ale tylko to co napisałam dzis rano.......nadal nie mam tego co utraciłam:(

te rozkodowane 197......to rozmiar zdanka, któe napisałam dzis....a archiwum....nie mam pojęcia dlaczego zgineło w nocy:(

dobre sobie.....muszę znikać,rok szkolny tuż, tuż..... mimo, ze nie udało mi sie bardzo dziękuje za próbę pomocy...( to dla mnie wielka strata.ech)

Gość dobre sobie
Szkoda że się nie udalo. Prosze bardzo :D