Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soska

WEJDZCIE szkola wpisowe

Polecane posty

Gość soska

czy jesli wplacilam wpisowe do szkoly ale jednak nie zostanie utworzony ten kierunek na ktory zlozylam to czy oddadza mi wpisowe???

Gość aniuszka.....
to zalezy od szkoly: czytalas regulamin? sadze ze predzej zaproponuja Ci inny kierunek, ale jak przeczytasz sobie status tej szkoly gdszie sa zapisane takie informacje to moze uda Ci sie odzyskac kase....

Gość powinni oddac poniewaz przy
wpisowym jest tak,ze to szkoła nie spełniła warunków,które są w umowie...a moge wiedziec gdzie złożyłas papiery? :)

Gość aniuszka.....
tak, ale w umowie szkola moze miec zapisane, ze nie oddaja wpisowego w przypadku nie utworzenia grupy o takim kierunku

Gość soska
na studium kosmetyczne w czestochowie

Gość Hmmmmmm.........
Zależy co to za szkoła. Kiedyś poszłam do szkoły informatycznej i dopiero na pierwszych zajęciach okazało się,że jesteśmy połączeni z kierunkiem \"reklama\", bo było na niego za mało chętnych. :| Oni nie wiedzieli do dnia pierwszych zajęć, że tak będzie. :|

no to prawda...musisz poprostu przeczytac umowe, albo najlepiej zadzwon do szkoły i sie zapytaj

no to prawda...musisz poprostu przeczytac umowe, albo najlepiej zadzwon do szkoły i sie zapytaj

Gość Hmmmmmm.........
Zależy co to za szkoła. Kiedyś poszłam do szkoły informatycznej i dopiero na pierwszych zajęciach okazało się,że jesteśmy połączeni z kierunkiem \"reklama\", bo było na niego za mało chętnych. :| Oni nie wiedzieli do dnia pierwszych zajęć, że tak będzie. :|