Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roz czarowana

poprawiac humoru

Polecane posty

Gość roz czarowana

no dobra, widzac ile nas tu jest, zawiedzonych i rozczarowanych meska niedojrzaloscia, poprawmy sobie humor wpisujac ich najwieksze wady, i wypisujac dlaczego bedzie nam lepiej bez nich

Gość żałosna jestes

Gość i to ma byc lek na cale zlo
czasami wstyd mi ze tez jestem kobieta jak takie glupi epomysly slysze

Gość roz czarowana
a co mam z soba zrobic, wg ciebie? bo etap ryczenia non stop mam juz za soba, nie chce myslec ciagle dlaczegodoszedl po 3 latach do wniosku, ze ma mnie w dupie i woli wrocic do swojego eks zycia, ktore polegalo na przesiadywaniu w barze z kolegami przy piwie, nie w weekendy, ale codziennie, i dlaczego od dnia kiedy powiedzial mi ostatni raz jak bardzo mnie kocha do dnia kiedy stwierdzil, ze nie ma sensu byc razem mnial dokladnie tydzien i dlaczego bylam taka glupia, ze poswiecilam cale moje zycie zeby z nim byc, widzisz wg mnie to jest zalosne

Gość roz czarowana
poza tym nie lek na cale zlo, chce tylko poprawic sobie troche samopoczucie, jesli kogos obrazilam, sorrki, znikam, i tak mnie nie ma

Gość omaj gaszzzz
-moj nie umie prasowac i bezemnie by zgina w stosie brudnych szmat i naczyn

dajcie spokój ja mam księcia z bajki.... w przeciwieństwie do was...żąłosny jest ten topik... jak któras ma problemy z facetem to po co się z nim wiazała....

Gość roz czarowana
bo moze na poczatku nie miala, moze niektore rzeczy wychodza po pewnym czasie? zylas ty z kim przez dluzszy czas?

pewnie jak coś się mi nie podobało to papa ... nie uznaje robienia z siebie męczennicy... bo to jest... tak jak ten topik...żałosne

Gość ok ja chetnie wypiszę
wady mojego bylego... hehe albo lepiej nie, nie chcę robic mu obciachu...

każdy ma jakieś wady... nikt nie jest z nas idealny prawda...ja o swoich nie piszę tu ani o tym co czasami robię z roztargnienia ... bo to akurat nie byłoby na temat

Gość mikmikuś
nie rozumiem dlaczego naskoczyłyście na autorke? każdy ma swoje sposoby na pozbycie sie smutku i nic nam do tego, jak kogos interesuje temat, to się wpisuje, jak nie, to obojetnie go mija, po co odrazu złoścliwości? nie wszystkim każdy temat podpasuje i jakbyśmy mieli tak do tego podchodzic, tonalezałoby zlikwidować całą kafeterię! a Tobie autorko życzę poznania chłopaka, który bedzie spełniał Twoje oczekiwania i zyczę szczęścia!

Gość thira
rozczarowana moze pierwsza napisz wady swojego bylego? posmiejemy sie z nich :D

Do Mikmikus - Masz rację, czytam, czytam i nadziwić sie nie mogę ludziom ktorzy znajduja przyjemnosc w obrazaniu innych ...bo im sie temat nie spodobal! Autorka prosi o komentarze na temat wad facetów a nie na temat sensownosci topiku. Ale do rzeczy - akurat mam szczescie byc w bardzo udanym zwiazku, co nie znaczy ze mój misio nie ma wad ;) Mógłby siedziec przed kompem 25 godzin na dobe gdyby tylko doba miala tyle, czasem zaklada czarne skarpetki do kremowego ubrania (hihi, głupio to wygląda) a wszystko co powiem musi byc udowodnione naukowo zanim on to uzna ;) Ale i tak go kocham!!

Gość mojemu byłemu
śmierdziały nogi :o zabawne prawda?

Gość roz czarowana
uwazal sie zawsze za ideal, czlowiek bez wad nie uznaje zartow na swoj temat latwo sie denerwuje no i przede wszystkim kompletnie niedojrzaly, powod zerwania, strach przed dorosloscia ale nie myslcie sobie mial tez zalety, najbardziej go kochalam, za to ze umial przy mnie plakac, kiedy bylo mu zle, a oprocz mnie nikt go nigdy nie widzial ze lzami w oczach, uwielbialam kiedy okazywal uczucia, nie robil tego zbyt czesto, ale kiedy juz sie zdazalo to bylo tak jakby niebo sie przed nami otwieralo, kochalam tez jak mnie calowal w czolo kiedy konczylism sie kocha, bo to byl taki czuly gest, ze jeszcze teraz serce mnie boli gdy o tym mysle bedzie mi lepiej bez niego, bo pewnie gdyby to mialo potrwac dluzej to znienawidzilibysm sie, a tak moze uda nam sie zostac przyjaciolmi, bedzie mi lepiej bez niego bo z czasem stalby sie jeszcze bardziej apodyktyczny, jak jego ojciec, ktorego jest wierna kopia, bedzie mi lepiej bez niego, bo musze ulozyc sobie zycie sama i nie liczyc na nikogo innego, kidys tak robilam, a kiedy mi sie to uda bede w koncu niezalezna

Gość miały byc jego wady

Gość roz czarowana
no wlasnie, ale ja staram sie byc obiektywna, zostalam nazwana zalosna i pewnie tak jest

Gość hahaha...
napisz jego wady. zwlaszcza te glupie i zabawne, posmiejemy sie chociaz a tobie ulży :)

Gość roz czarowana
obgryza paznokcie wyskakiwala mu cala masa syfow na plecach smierdzialy mu nogi no i przede wszystkim jest niski, w butach na obcasie patrzylam na niego z gory

Gość fajna madchen sradchen
"obgryza paznokcie wyskakiwala mu cala masa syfow na plecach smierdzialy mu nogi no i przede wszystkim jest niski, w butach na obcasie patrzylam na niego z gory" buhehehe nareszcie cos smiesznego :D mojemu tez smierdzialy nogi, za wysoki nie byl tez (butow na zbyt wysokim obcasie nie moglam przy nim zakladac bo bym byla wyzsza albo rowna z nim :o ), syfow nie mial ale za to wągry na nosie :o i brzydkie zęby, a twoj jakie mial zęby? :) 🖐️

Gość roz czarowana
no niestety twarza nadrabial reszte, wielki, brazowe oczy, pelne usta, no i zeby jak z reklamy pasty do zebow ale co tam mial i krzywe nogi

hehe u mojego z kolei twarz byla slabym puktem, za to reszta ciala super. ladnie proporcjonalnie zbudowany, proste nogi :) za to niestety łysiał, oczy niezbyt ciekawe, usta takie sobie no i spory nos.

Gość roz czarowana
nie, moj cialo tez mial niczego sobie, przez cale zycie uprawial sport, tylko tak jakby w miniaturze nastepny bedzie mial wymiary doroslego faceta, a nie 12 letniego chlopczyka

ten moj z kolei mial mozg 12 letniego chlopczyka, mimo ze 29 mu stuknie niedlugo :D do tego maminsynek i niestety ale beznadziejny w łożku :o a twoj jaki byl w tych sprawach?

Gość upupupupupupupupupupup
na poczatku, bylo super, i po 4 razy potrafilism sie kochac, z 10 minutowymi przerwami, pozniej zaczela sie nuda, wydawalo sie, ze zawsze to samo, a jak nie to wymysne akrobacje, w koncu zaczelam czuc, ze byl mily tylko jak chcial seksu i cala ochota mi przeszla, co do niedojrzalosci to moj po 3 latach zycia razem zdal sobie sprawe z tego, ze jeszcze nie dorosl do powaznego zwiazku i wrocil do wieku przedszkolnego

ty chociaż mialas jakąś przyjemnosc, a ja żadnej. koleś byl mozna powiedziec impotentem :o chyba jednak nic nie stracimy nie bedac z nimi juz nigdy :)

Gość roz czarowana
no wlasnie poto zalozylam ten topik, nie chcialam dogryzac mojemu eks, bo kiedy mnie rzucil to w sobie szukalam przyczyny, potrzebowalam tygodnia, w trakcie ktorego ryczalam, bolalo mnie wszystko, jakby mi kto kosci poprzetracal, bylo mi ciagle niedobrze, romawialam z jego mama i siostra, ktore sa moimi przyjaciolkami, zeby odkryc, ze sie przestraszyl, poprostu stchurzyl, sytuacja go przerosla, popelnil blad, za ktory ja place

Gość roz czarowana
kiedy mi powiedzial, ze nalezaloby sie rozstac, dodal 'i tobie bedzie lepiej', jasne, mnie czka tylko odbudowanie calego zycia, on wroci do kolegow i piwska

nie martw sie juz, na pewno znajdziesz fajniejszego faceta. ja juz znalazlam, i tobie zycze tego szczescia ;) 🖐️