Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weddinerka

plan dnia

Polecane posty

Gość weddinerka

Mam prośbe-dziewczyny już po...napiszcie ile mniej wiecej trwały wasze wizyty u fryzjera, kosmetyczki... musze zaplanowac godzinowo dzień slubu...a ślub mam juz o 15 godz. Fryzjer najwczesniej zgodził sie przyjść na 9:30...mam pol godziny drogi w jedną strone...i stresuje sie ze nie wyrobie ze wszystkim:]

Ja ślub miałam o 17 fryzjer o 8:00, tu miałam trochę wolnego czasu do makijażu makijaż o 10:30 zdjęcia o 13:00 ale musieliśmy pół godziny dojechać, więc na 12:00 musiałam być już gotowa o 16:30 błogosławieństwo 17:00 ślub ja akurat salon fryzjerski i salon kosmetyczny mam 5 minut drogi od domu więć nie musiałam nigdzie daleko jeździć pozdrawiam

Gość plum plum bummmmm
fryzjer - 10.30 do 12.00 makijaż - 12-13 slub - 16 mialam duzo czasu na relaks i przygowowania.

Gość moj orinetacyjny plan dnia
przeddzien: manikiur i relaksuajacy masaz zdien slubu: pobudka o 8 relaksujaca kapiel, ew poprawki depilacji 9 lekkie sniadanie, weryfikacja czy wszyko jest ok ( torebka, suknia na swoim miejscu itepe) o 10h30 przychodzi fryzjerka 12 wizazystka ok 14h zaczynam ubieranie 15h15 blogoslawientwo 15h30 wyjazd do kosciola 16 slub

Gość weddinerka
boje się że u mnie moze byc ciężko... ile trwa wykonanie makijażu? i fryzury?

makijaż to jakieś 30-50 min a fryzura to zależy co robisz

Gość Ja miałam równoleglle
1) Nałożenie podkładu i wymodelowanie twarzy 2) Fryzura 3) malowanie oczu i ust. Całość ok 3h

8-10 fryzjer O 10 czekala już na mnie w domu kosmetyczka ktora zrobiła mi makijaż ( trwalo to ok.30min) Ubranie się Potem blogoslawieństwo Ślub o 12.00

Gość weddinerka
Dzieki wielkie za info Mam nadzieje ze jakoś to przebrne najbardziej mnie stresuje ten dojazd ponad 30 min w jedna stronę... a szkoda mi tego czasu bo chciałam jeszcze zdążyć zorgaznizowac sesje w plenerze przed slubem:(