Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-malwa-

dlaczego taka dziewczyna jak Ty nie ma faceta?

Polecane posty

Może ktoś mi powie, najlepiej facet, dlaczego już kilka razy od byłych facetów usłyszałam pytanie "dlaczego taka dziewczyna jak Ty nie ma faceta?"? Czy to po protu objaw złośliwości czy o co chodzi? Facet sie ze mną rozstaje a np po roku pyta dlaczego jestem sama? wytłumaczcie jak potraficie. Jestem normalną dziewczyną, mam 22 lata, studiuję,jestem raczej spokojna i nie mam zwyczaju zmieniać ciagle facetów . Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi

mam to samo:o Zerwałam z chlopakiem, zarzekal się ze on juz nigdy nie znajdzie sobie nikogo, ze nikogo nie chce bo zlamalam mu serce. Po 2 tygodniach od zerwania pisze do mnie smsma...\"chcę ci sie pochwalic ze poznalem kogoś...\' Teraza podczas kazdej rozmowy pyta czy juz mam kogos. Drażni mnie to:o

Gość nikaaa5
Wiem o czym mówicie bo jestem w podobnej sytuacji, że co chwilę ktoś mi mówi: jak to możliwe, że nie masz faceta, taka fajna z Ciebie dziewczyna :p No i co z tego, że fajna!!! To moze na siłę mam z kims byc żeby nie sluchać juz takich komentarzy? :P MASAKRA:/

no tak, tylko oni mnie pytają co nie zmienia faktu ze w danej sytuacji każdy z nich także jest sam

Gość do Pinakolada
jaka jest roznica miedzy talia a pasem? zawsze myslalam, ze to to samo :o

znam te pytania. ale dlaczego faceci mnie rzucają po półrocznych związkach:( nie potrafie sobie odpowiedziec na te pytania..niby wszystko fajnie a jednak

Gość może zamiast pas miało byc
wzrost

talia wcięcie...miejsce gdzie jestes najszczuplejsza a pas to tam gdzie zwykle konczą sie spodnie... okolice pępka Musialam to wszystko zmierzyc przed rozpoczęciem diety:P

Gość do Pinakolada
to Ty sie chcesz odchudzac z kosci na osci? przeciez masz normalne wymiary! a ile masz wzrostu?

Gość do Pinakolada
a poza tym to tam gdzie mi sie koncza spodnie (okolice pepka) to ja mam wciecie i tam jestem najszczuplejsza :p

mam 169cm wzrostu i nie odchudzam sie juz po dluzszym namysle, tylko zmieniam nawyki zywieniowe .Wlasciewie to powinnam zmienic juz stopkę:P Duzo do myslenia dały mi posty typu \" Odchudzam się juz 15 lat. Gdybym nie zaczęla pewnie bylabym szczupła\" :P

taka tam... moze masz \"słabego feromona\" ;) ...nie no zartuje, zadarza sie, glowa do gory!

Gość do Pinakolada
:o

moze przesadzilam. Wcięcie mam mniej więcej w polowie odleglosvi od pępka do biustu...moze troszke nizej. Wydaje mi sie to normalne. Mam figruę \"klepsydra\".