Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leczcie się z kompleksów

Doda BEZ TAPETY - foto, warto zobaczyc

Polecane posty

Gość TO NA STÓWE ONA..
TO JEST NA BANK ONA..PRZECIEZ WIDAC ZE MA PIEPRZYKA Z BOKU TWARZY TEGO CHARAKTERYSTYCZNEGO ..DODA TAKI MA PIEPRZYK PRZECIEZ ..POZATYM TE SAME OCZY I USTA..TO NA BANK ONA BO W BRAZE BEZ MAKIJAZU WYGLADALA IDENTYCZNIE I TEZ PRYSZCZE MIALA..ZRESZTA NA BLOGU OPISYWALA ZE JEJ CIAGLE WYSKAKUJA SYFY..JAK WIDAC Z PASZCZURA ZROBILY MEDIA GWIAZDE..

Gość Rudka15
Masakra,i to nie dotyczy tylko Dody.Nawet zwykłych dziewczyn.Już 12 malują sie jak dziw..... pod latarnie.Czy kobiety naprawde muszą sie tak szpachlować tymi podkładami,różami itd żeby jakoś wyglądać,moja znajoma muśi malować sie nawet jak idzie 500 m do sklepu po bułki rano,bo inaczej wygląda jak ząbi a jest taka młoda.A wracając do Dody,sztuczne cycki,wycięte kręgi i sztuczna twarz jak klaun.I w cale niejestem zazdrosna jestem naturalna ze świeżą cerą z lekkim makijażem bez tapety.

Gość buhehehehehheehhe
tapeciara jakich malo i wyglada na 10 lat wiecej niz ma, skora zniszczona, uroda wulgarna, wargule wstretne, za taki symbol seksu to ja dziekuje :-O

Gość shock
o kurcze zupelnie inne rysy twarzy!!!! to naprawde ona??? nie chce mi sie wierzyc ale jesli tak to powiem Wam jedno - ale ja jestem piekna!!!;) pozdrawiam

Gość jkloyyy
to ona bo ostatnio schudla strasznie na twarzy .. widzialam ją na zwyo w kraku na koncercie ...szok..ma naprawde chudą twarz ..cos ja zżera od srodka ...

Gość o loboga ale paszkwil
zaczynam wspolczuc majdanowi, ze ja codziennie z ranca musial ogladac:-P

Gość nie dość ze analfabetka
to jeszcze jaka bezczelna :O.

Gość Ewcia1001
Ja bardzo lubie Dode chociaż przyznam ,że nie raz mnie wkurza !!!!! Nie to ,że ją bronie ,ale to nie ona !!!!!!! Przecież to nie jest pierwsze zdięcie Dody bez makijażu które ujrzało światło dzinne !!!!!!!! A te wcześniejsze są całkiem inne niż to !!!!!!!! W ogule jakaś wieśniaczka na tym zdięću !!!!

Gość Mus czekoladowy
przynajmniej z takiego dodowego kopciuszka da sie zrobic ksiezniczke,a z was niektorych z kopciuszka powstanie kopciuch

Gość trzeba być naprawdę brzydkim
by przy tej paszteciarze mieć kompleksy i nieważne czy ma makijaż czy nie - jest po prostu brzydka

Gość a czy ktoś twierdzi że to
twoja wina, że jesteś brzydka?:O

Gość do smoktunowicz podobna
do smoktunowicz podobna na tym zdjęciu

Gość ona ma przeciez makijaz
bez makijazu?!!! to jakis absurd, przypatrzcie sie,ze ma makijaz -usta, oczy, brwi...zaloze sie ,ze ma rowniez malo kryjacy podklad...kosci policzkowe lekko jej polyskują...

Gość Mus czekoladowy
kurde jak byla mala to brzydula byla jak nie wiem ale przewaznie takie kaczki brzydule zmieniaja sie w piekne kobiety oczywisci mam na mysli w makijazu bo bez makijazu to taka sobie,nawet nie zwrocilbym na nia uwagi