Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelkaaa

Jakie dodatki do sukienki!!!

Polecane posty

Witajcie!Mam problem wybieram się na wesele we wrzesniu, mam sukienkę za kolanka,dopasowana, na grubych ramiączkach ,w szpic na dekoldzie.Jakie dostaki najlepiej pasują do takiego kroju??? Jakieś korale(teraz duzo tego), naszyjnik czy może jakiś wisiorek na naszyjniku???Jak sadzicie???

Gość a kolor sukienki

kolor sukienki ecurie(nie wiem jak to sie pisze;)) taka letnia w sumie.Mam brązowe buty i torebke do niej.Tylko własnie nie wiem co z bizuterii, może być nawet nieszlachetna.

Gość Neutralna_Pani
Hmmm... korale nie wszytskim pasują. Drobne osoby mogą przytłaczać, za to kobiety "przy kości" mogą w nich wyglądać czasem groteskowo (co za dużo to niezdrowo). Zalezy od wielkości korali i ich długości. Pokaż lepeij sukienkę to łatwiej byłoby coś dobrać. Jednak jeżeli dekolt jest w szpic i dość szerokie ramiączka to może wisiorek jakiś? Taki dłuższy, ale żeby się skończył przed sukienką, żeby ładnie leżał na dekolcie. Proponuje dodatki w kolorze brązu, srebro od razu odpada ze wzgledu na kolor sukienki, ewentulanie złoto. No, ale ja się nie za bardzo znam.... ;).

Gość Neutralna_Pani
Wisiorek - długośc proponuję 3/4, czyli, że nie kończył się zaraz nad sukienką ;) Mam nadziję, że wiesz, o co mi chodzi :D

neutralna_pani;) Tak wiem o co chodzi,też myślałam nad bizuterią w kolorze brąz.Jeśli chodzi o złoto to niebardzo się w takim czymś czuję.Z reguły chodze w srebrze, ale to, tak jak mowisz nie pasuje do sukienki;)

Gość Neutralna_Pani
no to może takie delikatne koraliki by były fajne :) chcoiaż to zależy do wieku, figury. ale wydaje mi się, że gdybyś np. wybrała takie korale: http://www.allegro.pl/item225677722_korale_15_kolorow_120cm.html i je związała u dołu odpowiednio to mogłuby zachodzić na sukienke i może nawet fajnie by to wyglądało :).

Gość Neutralna_Pani
no to może takie delikatne koraliki by były fajne :) chcoiaż to zależy do wieku, figury. ale wydaje mi się, że gdybyś np. wybrała takie korale: http://www.allegro.pl/item225677722_korale_15_kolorow_120cm.html i je związała u dołu odpowiednio to mogłuby zachodzić na sukienke i może nawet fajnie by to wyglądało :).

koralki nawet całkiem fajne,przypadły mi do gustu;)Dzieki neutralna za pomoc, a to ode mnie🌻