Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaDupaBlada

mogłabym nie jesc cały dzien

Polecane posty

w ogole nie odczuwam apetytu :( a wy co do tej pory zjedliscie dziesiaj ? p.s moderatorze bezsensowny jest ten podzial :O

haalooo czy tutaj ktos w ogole odpowiada ? :o

takich tematow bylo juz ze 1560 po co odpowiadac na kolejny? i czemu niby to ma sluzyc? co to ci da??:O

wiedze czy za duzo czy za mało jem a chce przytyc :o

Gość aniuszka.....
czy masz problemy? (np anoreksja) i lubisz sluchac/czytac o tym co kto jadl zamiast sama zjesc sniadanie/obiad? nie rozumiem.....

Gość aniuszka.....
to jak chcesz przytyc to dzywiaj sie zdrowo, w regularnych porach jedz pelne posilki pelne wartosci odzywczych, moga byc kaloryczne byleby byly zdrowe, ot co

Gość a ja mam dokładnie odwrotnie
cały dzień bym coś żuchlała :P

tak mam problemy bo jestem przerazliwe chuda :o anorksji chyba ne mam bo nigdy nie byłąm gruba wszystkie posiłki w seibie wmuszam bo straam sie przytyc jak na razize zjadłam dwie male bulki pszenne z szynka i chce sie dowiedziec ile ludzie jedza ze wygladaja normalnie

wiedz??? niby o czym??? kazdy jest inny i potrzebuje roznej ilosci jedzenia zeby czuc sie najedzonym. tu nie ma co porownywac

Gość aniuszka.....
mozesz łykac taki vitaral np i pic miete-oba te suplementy diety poprawiaja apetyt :)

dzieweczka --->kiedy ja sie czuje najedzona po zjedzeniu jogurtu to co mam nic wiecej nie jesc ? :O skad mam wiedziec ile powinnam zjesc zeby przytyc ?

nie ma dietetykow w moim miescie chyba :O a iel wynois moja norma dzienna ? tego też nie wiem i czy mam chodzic z kalkulatorem i przliczac ile juz zjadałm i ile jeszce musze zjesc ?

poszukaj jest tyle tych smiesznych tabelek w internecie ;) tez bym chciala sie najesc jogurtem i miec spokoj ;p a ta lodowka mnie korci caly czas ;p

Hej Beznadziejna, no ja dzisiaj zjadlam kawalek sernika, sliwke i wypilam kawe zabielana smietana (bo skonczylo sie mleko). Ale dopiero wstalam, wiec to bylo moje sniadanie :P Jedz tyle, na ile masz ochote, jesli jestes zdrowa to nie ma sensu wmuszac w siebie jedzenia. Na razie jestes mloda i szczupla, z wiekiem moze sama troche przytyjesz, nic na sile. Nie przejmuj sie tym, ze jestes chuda, to naprawde nic zlego! Na pewno wiele dziewczyn Ci zazdrosci.

enamorada--🖐️ :) i dzieki za odpowiedz tematowa