Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani A

Piszemy teksty disco polo!

Polecane posty

Gość pani A

ja pierwsza: Czemu ja wciąz kocham cię, i o tobie tylko śnię, przeciez jestem zwykły gość, i mam w nosie krzywą kośc... czemu ty wciąż kochasz mnie , je je je nie rozumiem cię, je je je, cały czas całujesz mnie, je je je czego ja kurwa jeszcze chcę.... je jejee

Chciałem wreszcie wyrwać Cię I wtedy zdjęłaś okulary Jakieś cuda, jakieś czary! Truskawki nie smakują jak tamte Moje dłonie są puste Ref: Chciałem wreszcie wyrwać Cię Nie daj się Trafię na tę jedną, tego się obawiam Nowy żel na włosach mam Kiedy Cię widzę to czuję że się unoszę Jeśli złe chwile zabiorą Twoją duszę Ko ko ko kogucik woła I szliśmy razem do bram Kościoła Ref: Chciałem wreszcie wyrwać Cię... Idę do Ciebie ciemną nocą a wychodzę z rana Czego pragniesz ukochana? Siabadaba da Lubię jak deszcz pada Ref: Chciałem wreszcie wyrwać Cię... Wiesz o mnie wszystko Pohulamy dziś na disco Rozdeptałaś moje róże Ogień naszej miłości rozpala moje wnętrze Ref: Chciałem wreszcie wyrwać Cię... zdolniacha :D patrząc na ten tekst to nawet generator discopolo się uwziął :O wygenerowane przy użyciu :D http://www.mdpm.bzi.pl/oprogramie.php

Gość pani A
hahahaha! jesteś moją lorelaj a tobą mam na ziemi raj jesteś moim cudem świata z tobą pływam , z toba latam z tobą mogę zrobić wszystko nawet jechac na lotnisko jesteś moją lejdi di to mi się po nocach śni... jejejee

Gość disko polo lajf
jesteś moją muzą nawet jak stoisz nad kałużą kocham cie jak słońce kwiatki nawet gdy masz różowe majtki a gdy stoję pod trzepakiem to zazdroszczą mi chłopaki że mam taką fajną dupę z podniecenia zrobię kupę oooooł jeeeee, jeeeee, jeeeee!

Gość tera jaaaaa
Gdy siedzimy razem blisko czuję ze mam wtedy wszystko. Kiedy bierzesz mnie za rękę czuję, że z miłosci pęknę. ref. Nie odchodź więc, wciąż ze mną bądź ja kocham cię więc ze mna bądź... Słoneczko nam pięknie swieci, chcę miec z tobą cudne dzieci. Dom jak z bajki, ogród duży psa co tapla się w kałuży. ref. Nie odchodź... itd. Gdy się skończy miłośc nasza rozstaniemy sie na zawsze. Lecz na razie miłośc kwitnie i tak szybo nam nie zniknie. ref. Nie odchodź więc... itd. :D

Gość he8r4e8r4r
Bejbi, moja bejbi aj la vju a ja cie mój mały lavju tu Bejbi, moja bejbi aj la vju a ja cie mój mały lavju tu Bejbi, moja bejbi aj la vju a ja cie mój mały lavju tu Spotkałem cię na dysce, jak w kącie stałaś piękną, różową mini miałaś potem w kiblu buzi mu dałaś a mnie w ten sposób oszukałaś Bejbi, moja bejbi aj la vju a ja cie mój mały lavju tu Bejbi, moja bejbi aj la vju a ja cie mój mały lavju tu Bejbi, moja bejbi aj la vju a ja cie mój mały lavju tu Myślę o Tobie w dzień i w nocy chcę patrzeć w Twe zielone oczy.. kiss me , touch me Oj dana dana wskocz mi na banana oj dana dana moja ukochana

Gość Piękna ma
Szalala piekna ma tyle juz bez Ciebie trwam z ta nadzieja, ze powrocisz ze zatesknisz do tych lat Nad jeziorem Cie poznalem osiemnascie mialas lat zachod slonca i labedzie tak mi teraz Ciebie brak ref. Dwanascie łabedzi jak te dwanscie lat juz Cie tyle nie widzialem lecz pamietam oczu blask Szalala perelko ma imie Twe w pamieci trwa ciagle czekam, ze zadzwonisz bo ja szukam Cie od lat O zachodzie powiedzialas ze na zawsze tylko ja a juz rano Cie nie bylo tylko list i jedna lza ref. Dwanaście łabędzi.... Fajny topic, ale się uśmiałam i dokładam od siebie:)

Gość Paradies_roześmiana
Zobaczyłam Cię nad stawem Potrąciłam mym kolanem Mało mnie nie uderzyłeś Ale numer swój mi zostawiłeś:D (chór: zostawiłeś..) ref. Nie wierzę, że to moja bajka mój sen Nie chcę wcalę budzić się Kochaj mnie kochaj bez ustankuuu Mój ty śliczny bałwanku.. Zadzwoniłam, choć nie wierzyłam Że to jakiś sens ma Włączyła się poczta głosowa, zostawiłam wiadomość Ty w końcu się odezwałeś.. (ch. odezwałeś..) Ref. Poszliśmy do parku Usiadłam na ławce, ty puszczałeś latawce.. (chór: latawce..) Było pięknie, było sexy w opuszczonej pralni Texi soliści i chór; Gdzie nie ma róz tam nie ma nas... :D:D:D 🖐️

Gość fantastyczne
ale sie uśmiałam :D:D:D:D

Gość Ballada dla Kasi Cichopek
Ujrzałem Cię Kasieńko w Tańcu z Gwiazdami Gdzie bestrosko pląsałaś potrząsając bioderkami ref. Drżały ręce me gdy włączałem tvn, o lalalallalalla Zakochałem sie w Cichopek Chociaż ze mnie zwykły chłopek, o lalalalallaa Miałaś całkiem duży cyce i króciuchną swą spódnicę Gwiazdą w M jak miłość jesteś lecz w marzeniach wciąż cię pieszczę ref. Drżały ręce me gdy włączałem tvn, o lalalallalalla Zakochałem sie w Cichopek Chociaż ze mnie zwykły chłopek, o lalalalallaa Jak cierpiałem co niedziela widząc z Tobą tego Hakiela Z nim taczyłaś rumbę, cza czę tego Ci nigdy nie wybaczę ref. Drżały ręce me gdy włączałem tvn, o lalalallalalla Zakochałem sie w Cichopek Chociaż ze mnie zwykły chłopek, o lalalalallaa

Gość Tylko moja
Ol la la kręcisz mnie powiedz tak albo nie spac nie moge, bo sie snisz zgodz sie prosze moja byc ref. Najpiekniejsza jestes Ty tylko z Toba pragne byc...Z Toba byc Chce Twych ust i ramion Twych bo bez Ciebie szkoda zyc zgodz sie ze mna zawsze byc ref. Najpiekniejsza jestes....

Gość tepaki
co wy soba w ten sposob reprezentujecie???? muzyka disco polo teraz naprawde zyje!!!!! a to co to jest??????? zrobicie z tego hit??????

Gość tera jaaaaa
My nie, ale gotowe teksty są. Gdyby ktoś chciał wykorzystac, pamiętajcie o tantiemach dla nas. :D

Gość kapselkowa
majteczki w kropeczki lo ho ho ho... :P

Gość moja propozycja
I. znów wiruje cały świat moja miłośc jest gorąca dla mnie ty jak róży kwiat dla ciebie ja jak lawa płynąca ref. siala lala lala la siala lala la wulkan miłości, dla ciebie ja siala lala lala la siala lala la bez ciebie życie jest puste siala lala lala la siala lala la dla mnie ty jesteś jedyna całować chcę wciąż twoje ustaaaaaa II. gdy zasypiam widzę cię i twój głos wciąż miła słyszę i co noc o tobie śnię minuty do spotkania liczę ref. siala lala lala la siala lala la ...

Gość tepaki
kto by chcial takie puste teksty

Gość ukelele
Moje łzy płyną dla ciebie dziewczyno bo już jesteś z inną, i kwiaty przeminą.. tak bardzo mnie boli, wszystko się pierdoli, kto ulży mej doli, sialalalala...

Gość up..............

Gość krępy
coś mnię dzisiaj pobolewa serce strzałą przebodzone wódka nawet nie rozgrzewa myśli rozpuszczone oj mała mala czegoś nie dostała że odeszłaś nagle rozwinełaś żagle

Gość piwo karmi
pamietam jeszcze ten cudowny smak pocalunkow twych wspanialych tak twoj zapach oniesmielal mnie o kazimiero nie opuszczaj mnie o kazimiero ja tesknie tak ciagle mi w zyciu czegos bardzo brak wroc do mnie wroc a bedzie tak jak dawniej... o kazimiero nie zostawiaj mnie ja tesknie we dnie i w nocy gdy spie o kazimiero tys jedyna jest na zawsze...

Gość imie bym w tej powyzej zmienił
na "Magdaleno", bo to modne