Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martitka1986

Wazne pytanie! Bardzo prosze o odpowiedz

Polecane posty

Podczas stosunku zauwazylam ze gdy moj chlopak sciskal moje piersi pojawilo sie mleko. Mam 21 lat i nie jestem w ciazy .Czy to jest normalne? Prosze o odpowiedz

Gość mylisz się
Niestety jesteś w ciąży. Myślałaś już nad imieniem dla maleństwa? Proponuje Katarzyna/Marek.

Prosze o powazne potraktowanie tematu. Nie jestem w ciazy. Czy to jest normalne zeby 21 letnia dziewczyna miala mleko? I czym to moze byc spowodowane?

Gość ja przypadkiem
mleko ma sie kiedy jest sie w ciąży? a moze to był tylko jakiś płyn? zgłoś się do lekarza - jaki to miało kolor?

Jestem pewna ze to bylo mleko. Tryskalo z obu piersi. Bardzo mnie to zdziwilo,bo nigdy wczesniej tego nie zauwazylam.Z gory dziekuje za wypowiedzi.

Gość ja przypadkiem
miało być ze mleko ma sie kiedy jest sie w ciąży! SORKI

jezeli jestes pewna ze to jest mleko to jakeis zaburzenia hormonalne-do lekarza ginekologa a potem do endokrynologa, jezeli objawy nie sa takie jak w topicu ktory Ci podeslalam to idz do gina.

Gość to byla smietanka
:classic_cool:

A jesteś pewna na 100% że to nie ciąża??? Miesiączka czasem w ciązy może sie jeszcze pojawiać do 4 miesiąca. Jeśli to nie ciąża to zgłoś sie do lekarza to pewnie zaburzenia hormonalne--w najlepszym wypadku

Gość po pierwsze
pirwsze mleko nawet w ciazy nie lecie tylko dopiero po porodzie, a po 2 to jest wydzielina moze oznaczac zapalenie kanalikow mlekowych idz do lekaza, to na bank nie jest objaw ciazy