Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahahahahaha

Jak usunac brodawke nitkowata?

Polecane posty

Gość buhahahahahaha

domowym sposobem? zna ktos taka metode? :o

Gość gosiaaaak
ja mialam swego czasu na kolanach, jednak moje nie byly nitkowate, tylko jakis inny rodzaj....nazwy teraz nie pamietam,w kazdym badz razie skuteczna(choc bardzo mozolna) metoda to sok z lodygi glistnika jaskolczego ziela - rosnie przy podworkach,w zagajnikach,kolo kraweznikow. jednak w zimie kiedy trzeba z niego zrezygnowac polecam sok z cytryny+dużo soli - porobia sie zgnilozielono-szare strupy, ktore beda odpadac zabierajac ze soba kawalek kurzajki. moja kuracja(20 brodawek) trwala rok. jesli masz cierpliwość i wiarę nie wahaj sie :) nic nie kosztuje, czasami jesli zahaczysz spodniami moze zabolec,ale to nic z uczuciem satysfakcji po wytepieniu tego syfu. musze cie zmartwic, ze mozesz miec niewielka blizne. ja mam sporą bo mialam 20 brodawek,ale po jednej nie powinna byc ona monstrualnych rozmiarow. pzdr

Gość buhahahahahaha
dzieki za odpowiedz :) jednak wydaje mi sie, ze Ty mialas kurzajki skoro na kolanie a ja mam brodawke na szyi i boje sie, zeby nie zrobilo sie ich wiecej a nie wiem jak to usunac :( moze ktos jeszcze cos doradzi?