Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuje sie kobietą

czy to normalne?

Polecane posty

od jakiegos czasu leze(prawie caly czas-jedyny ruch to zmiana pozycji na lozku, i wyjscie do toalety)- problemy z kregoslupem. moj mezczyzna(kochany, troskliwy, dbajacy) masuje mi te plecy jak moze, wciera masci, kremy, zele. podnieca sie przy tym maxymalnie, mnie pogladzi tu i tam(zdarza mi sie orgazm), i zaczyna sam sie piescic. doprowadza sie do orgazmu, mowi ze poprostu nie moze wytrzymac(nature ludzka rozumiem) ale dlaczego przy mnie? czuje sie z tym zle, nawet bardzo... ze nie moge go zaspokoic , dac przyjemnosci(przyjenosci reka skoncyzly by sie dla moich plecow tragicznie- badz co badz troche sily i energii trzeba uzyc) przestalam sie czuc kobieta. rozmawialasimy na ten temat, on mowi ze to nic zlego, przeciez to normalne. dla mnie nie jest normalne i ok ze przestaje sie czuc kobiteta, przestaje sie w pewien sposob czuc potrzebna... tak chccialam sie wygadac tylko. jezeli ktos byl w podobnej sytuacji niech pisze, moze zrobi mi sie lepiej... :(

Gość fgdde
nie marw sie dla facetow wazniejszy jest oral niz reczne robotki.NIe musisz reka doprowadzac wazne byc ustami potrafila

Jeśli tylko Ci to nie przeszkadza że facet masturbuje się przy Tobie, nie powinnaś z tego powodów mieć wyrzutów że nie jesteś kobietą. Właśnie on tego potrzebuje. Zadaje sobie sprawę że nie możesz, z wiadomych względów, zaspokoić go osobiście, ale widocznie czuje potrzebę właśnie Twojej obecności. Dla niego jesteś kobietą :-)

Nie rozumiem. Wolałabyś ,żeby cie pieścił po czym wychodził do toalety i tam sie masturbował?

nowy w miescie-> dziekuje:) w kazdy razie czuje sie z tym dziwnie nadal. On mowi ze to normale, ze woli jak mnie przytula, a nie jakby "mial w sciane w kiblu patrzec" i ze to chwilowe(mamy nadzieje na szybka poprawe mjego stanu):) fgdde-> ustami to tez nei taka prosta sprawa jak sie ruszac nie mozesz prawie wogole.:(

Wg mnie Twój facet zachowuje sie bardzo fair. Chce zachować waszą intymność i seksualność w tych trudnych warunkach.

miarka->dziekuje. chyba zaczynam wariowac poprostu od tego lezenia i patrzenia w monitor. dziekuje za podtrzymanie i nawrocenie.mam nadzieje jednak ze moj stan minie szybciej niz powinien i bedzie jak dawniej:)

do autorki - a jak piszesz na kompie? masz klapota na łózku? moim zdaniem powinnaś czuć się kobietą, bo podniecasz faceta na tyle, że chce się masturbować, i to jeszcze przy tobie, a nie w ukryciu :)

hellishbloodystorm -> tak,na lozku. na kolanach, albo kolo siebie. raz bokiem leze, raz staram sie niby usiasc, i pykam paluszkiem, dwoma. ciezko, ale lepsze to niz nic.:)