Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123onaaaa678

OTO WASZ SYMBOL SEKSU-DODA!!!!

Polecane posty

Gość podobna do smoktunowicz
:D

Gość Laliitaa
a wy bez makijazu jak wygladacie?? :) macie przyklad ze z kazdej dzieczyny mozna zrobic superr laske

Gość Britney ehh
Ona jest ładna kochane :)

Gość spostrz ...
No ale przeciez wy wszystkie paskudnie wygladacie bez makijazu :P

Gość nie no faktycznie
nie wygląda tak źle,po prostu mniej efektownie niż jak jest wytapetowana.A mi się i tak nie podoba,nieważne,z makijażem czy bez,zawsze ma ordynarny ryj.A co do wypowiedzi niektórych-nie każdy się tapetuje na co dzień,ja maluję się delikatnie i wcale nie ma wielkie różnicy jak nie umaluję się wcale i nie straszę :P

Ale naiwni jesteście... To nie jest wcale Doda. Tylko jakaś laska, której zrobili zdjęcie, żeby udowodnić, jaką to Doda nosi tapetę. Makijaż może wiele, ale aż tak rysów twarzy nikomu nie zmieni...

Gość jkloyyy
to jest doda bo widziałam ja w barze bez makijazu i wygladala tak samo tylko miala pyzatą bardziej twarz,.

Gość to nie żaden symbol
chyba że dla wiejskich dziewuch:o ciało ma ok ale chamską "morde", za dużą szczękę a to jak w jaki sposób się wypowiada i zachowuje to już inna sprawa

Na tym zdjęciu, co wsiada do samolotu, to pewnie ona, choć w Fakcie to nigdy nic nie wiadomo... Ale to zdjęcie samej twarzy to przecież gdzieś w studio zrobione, a niby na lotnisku miała być...

i znowu dzisiaj koloejny topik z tym samym zdjęciem dody i głupim wstępem; patrzcie!!! to doda bez makijażu!!!!!!!!! to się staje żałosne i nudne...:( 123onaaaa678-------------> faktycznie jesteś zakompleksiona i pewnie brzydka jak noc ;(

Gość noc jest piękna
:)Niekiedy ładniejsza niż dzień!!!

Gość ten ostatni link to link
do tej pasty do zębów 3dwhite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kolezanka niby-ciezarnej
o co chodzi z ta pier***** pastą?

Gość Hariett...
Ja jej osobiście nie znoszę ale na tym zdjęciu wygląda o niebo lepiej niż z makijażem, może dlatego, że nie zrobiła jednej ze swoich 'genialnych' uwodzicielskich i prowokujących min, jej oczy mają ładny kolor i wygląda naturalnie i świeżo, o rany, jakby z niej spadło to 6 kilo tapety, baz, pudrów, pół kilo błyszczyka i cieni do powiek. Ładnie, cacy. Gdybym nie znała ani jej ani marnej twórczości dody, mogłabym powiedzieć, że na zdjęciu jest kobieta wrażliwa z dobrym sercem i łagodnym usposobieniem, heh.

Gość kali - ona
to smoktunowicz

Gość moim zdaniem bez tapety
też wygląda dobrze, chociaż zupełnie inaczej w sensie łagodniejsze spojrzenie i nie ma już tej drapieżności w oczach. Ale czy to znaczy że jest tu brzydka ? Nie! Ci którzy piszą że jest brzydsza bez tapety moim zdaniem celowo przesadzają żeby sobie poprawić humor, ale sorry ona niestety nie jest tu brzydka chociaż bardzo byście chcieli.