Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuś kuś kuś

jak podnieść włosy u nasady?

Polecane posty

Gość kuś kuś kuś

Mam długie, gęste włosy, ktore chyba pod wpływem cięzkości? zawsze opadały przy skórze głowy. Postanowiłam je wycieniować - teraz mam grzywkę i włosy od góry są pocieniowane. Nic z tego, nadal opadają. Zapytałam mojej fryzjerki co mogę z tym zrobić, poradziła mi tapirować :O ale Boże, jestem młodą kobieta, a nie starą lampucerą, nie lubię tapiru. Skusiłam się parę razy - zrobiłam tapir, który przykryłam włosami i wyglądało ok, ale po kilkunastu minutach znów wszystko oklapło. :O Lakieru używać nie będę, bo jak pisałam - nie jestem starą lampucerą :) Wciąz wyglądam jakby ktoś mnie palnął w głowę dłonią - włosy są oklapnięte :( Znacie inne sposoby?

Gość nie tylko stare lampucery
używają lakieru :O

Gość pamietam date ale płci -nie
ja susze włosy z głową spuszczona w dół(do góry nogami;) ) i potem w tej samej pozycji lakier...24-letnia stara lampucera ze mnie:D ale skutkuje:)

Gość metua
teraz lakiery nie są już takie, jak kiedyś, a żeby efekt ytrzymał się dłuzej, trzeba czyms utrwalic. Uzyj mocnej pianki i nałóż grube wałki, powinno pomoc.

ja tez o tym pisalam co poprzedniczka i o zgrozo! tez psikne czasem lakieru! ale chyba jestem mloda lampucera bo mam 21lat :P a powaznie: sposob z suszarka o ktorym pisalysmy jest dobry

Gość metua
dziewczyny, ale suszycie głowa w dół a suszarka od dołu, czy trzymacie suszarkę od góry?

sposób godny lampucery:D

suszarka od góry, od karku. I wyczesuję włosy szczotką.

Gość na podnoszenie włosow u nasady
dobry jest styling ;) Cos podobnego to trwałej, jednak nie niszczy tak włosow ani ich nie skreca.

Gość kuś kuś kuś
Włosy z tapirem i lakierem kojarzą mi się z mocno wypindrowaną 60-latką albo różową blondynką która skórę ma ciemniejszą od włosów