Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka76

Drogie mamy, czy pamietacie date poczecia swoich pociech...

Polecane posty

Gość ciekawostka76

...i jakiej plci sie urodzily? Czytalam niedawno o pewnym doktorze, ktory uwaza, ze plec jest uzalezniona od miesiaca (znaku zodiaku), w ktorym maluchy zostaly poczete. Ciekawa jestem, czy jest w tym odrobina prawdy..

Gość pamietam date ale płci -nie
;););)

Gość ciekawostka76
to ja Ci powiem, co wg tego Dr moze cie urodzic :P

Gość ciekawostka76
tzn SIE mialo byc

Gość z tego by wynikalo
ze w jednych miesiacach powinni sie rodzic sami chlopcy (labo przewazajaca ich wiekszosc), a w innych - dziewczynki...

Gość mój synek
został poczety w czerwcu , zgadzało by się ??

Gość qwertyu
w przypadku tych tablic bierze się pod uwagę również wiek matki podczas zapłodnienia

Gość ciekawostka76
ale nie, nie chodzi o te chinskie tablice. Tu chodzi konkretnie o same znaki zodiaku. Ciekawa jestem i chcialam to sprawdzic. Pamietacie mniej wiecej ktory to byl dzien m-ca?

Gość Pychotaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
11 maja, urodzilam synka

moj zostal poczety na poczatku sierpnia, cos jeszcze trzeba podac?

Gość qwertyu
a jak wyglada to powiązanie mozesz podać jakieś przykłady znakó zodiaku i płci to sie sprawdzi

Nasza Niunia została poczęta 9 wrzesnia 2005 roku już na drugi dzień wiedziałam ,że jestem w ciąży .....czułam od siebie jakiś nietypowy fermon .... :) Jeżeli chodzi o tabelkę wiek matki- miesiącpoczecia dziecka to m się córeczka sprawdziła ;)

magda mi gin wyliczyl pozniej ze owulacje musialam miec ok 8.08 i zgadzaloby sie nawet a termin mialam taki jak Ty ;)

Gość ciekawostka76
narazie sie zgadza.. dajcie mi chwilke a przepisze ten tekst o planowaniu plci

Gość ciekawostka76
"Zza oceanu dotarla do Europy metoda, ktora z duzum prawdopodobienstwem pomoze pszyszlym rodzicom w planowaniu rodziny. Dzieki amerykanskiemu lekarzowi dr. Eugene Jonasowi odpowiedz na pytanie - chlopiec czy dziewczynka? znana bedzie w chwili poczecia. Twierdzi on, ze polowe znakow zodiaku stanowia znaki zenskie (Byk, Panna, Rak, Skorpion, Koziororzec, Ryby), a polowe - meskie ( Baran, Bliznieta, Lew, Waga, Strzelec i Wodnik). Aby po 9 miesiacach oczekiwac potomka okreslonej plci, do prokreacji nalezy wybrac odpowiednio meski lub zenski mieisiac. Dr Jonas prowadzil doswiadczenia przez 20 lat. Zbadal w tym czasie 8000 przypadkow. W 95 % udalo mu sie przewidziec plec dziecka.

Gość ciekawostka76
koziorozec..........dziewczynka.......21grudnia-19stycznia wodnik...............chlopiec.............20stycznia-17lutego ryby..................dziewczynka.......18lutego-20marca baran................chlopiec.............21marca-19kwietnia byk...................dziewczynka.......20kwietnia-19maja bliznieta.............chlopiec.............20maja-20czerwca rak...................dziewczynka.......21czerwca-22lipca lew...................chlopiec.............23lipca-22sierpnia panna...............dziewczynka........23sierpnia-21wrzesnia waga................chlopiec..............22wrzesnia-22pazdziernika skorpion...........dziewczynka........23pazdziernika-21-listopada strzelec...........chlopiec..............22listopada-20grudnia

Gość ciekawostka76
Wiecie, w tym chyba cos jest...

Gość ciekawostka76
Najzabawniejsze jest to, ze ta ciekawostke przeczytalam........na kartce z kalendarza.. Dlatego bylo to dla mnie malo wiarygodne. Pogrzebalam w internecie i znalazlam tego Doktora - strona niestety w calosci po angielsku.

Gość ciekawostka76
Czy sa jeszcze mamy ktore chca potwierdzic lub zaprzeczyc powyzszej tabeli? :)

Gość ciekawostka76
To sie wiekszosci sprawdza czyli musze poczekac jeszcze miesiac jesli chcialabym miec chlopca :)

Gość upupupup
tez to czytalam -w kalendarzu"biedronkowskim":) ale zeszloroczny bodajze u mnie sie sprawdzilo!!!!

Gość ciekawostka76
O tym powinno byc glosniej a nie po kalendarzach pochowane :/

Gość dolyloli
u nas tez sie sprawdzilo, niby nie wierze w takie rzeczy ale cos w tym jest

Nie bardzo rozumiem. Czyli w danym miesiącu powinni sie np rodzić do 20 sami chłopcy a po 20 dziewczynki i następny miesiąc odwrotnie? Eeeeeeeeee jakoś dziwnie by było. Czyli jak u mnie zostało poczęte 29 kwietnia to wychodzi dziewczynka?

Gość jasiuuuniaa
w kwietniu ... prawdopodobnie 26kwietnia:)

Gość jasiuuuniaa
więc co sie urodzi?