Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczułem się nietypowo

Co pod rozporkiem - o ciekawości kobiet

Polecane posty

komplement ? ? (przecież miałem na sobie luźne spodnie dzinsowe a nie takie jak mają tancerze baletu)

Gość dryjomka
Tak, komplement, bo gdybyś nie był interesujący, to by Ci tam nie zerkano. :P :D

Gość AniuchnaaOOO25
Ale masz problemy,wiem ze wiele kobiet patrzy czasem odruchowo na meska czesc ciala;) chyba nie ma w tym nic dziwnego? Faceci tez wpatruja sie w kobiece atrybuty biust,tylek,nogi kobiet nie wiem co Cie dziwi chyba zacofany jestes i pewnie nadal prawiczek hehee.

Gość Ro
Zarówno kobiety, jak i męzczyźni, prawie zawsze, gdy widzą kogoś po raz pierwszy (choć nie tylko) spoglądają (może to być tylko krótki, podświadomy rzut oka) najpierw na okolice krocza, tyłka, torsu a dopiero potem na twarz. To jest po prostu naturalne, nie zawsze nawet to zauważamy - to, że tak spoglądamy, albo na nas spoglądają. Było to kiedyś dobrze pokazane w brytyjskim filmie naukowym z serii o zmysłach.

Gość ewelina166666666666666
podobno jak kobieta się patrzy w to miejsce i niekiedy urdadkiem lub specjalnie czy meżczyzna to zobaczył na ochote na sex

Gość ja zazwyczah patrze
na posladki ;) chociaz staram sie tez wybadac co z przodu, w koncu facetom nikt sie nie dziwi, ze nas mierza od stop do glow ;)

Gość ewelina166666666666666
podobno jak kobieta się patrzy w to miejsce i niekiedy ukradkiem niby przypadkiem lub specjalnie żeby meżczyzna to zobaczył znaczy to że ma ochote na sex.

Siemka :-)

Gość Jak głęboko
co ty ku*wa tak o tych tancerzach baletu pieprzysz, co???:P:P:P:P:p

Gość majaaaaa
dokładnie- piepszyć tą pastę!!! szybciej kupie na złosc jakies dziadostwo niz to natrectwo

Natręctwo przynosi efekt odwrotny od zamierzonego. Chyba wszyscy mają dosyć tej reklamy pasty do zębów :-D