Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunset00

dziewictwo

Polecane posty

Gość sunset00

a tak poza tym chcialabym sie zapytac czy wy wszystkie juz to macie za soba tzn sex?? czy tylko ja majac 21 lat jestem jakims ufoludkiem?? szczerzee to bardzo sie tego boje, i bolu i wogole wszystkiego,

Gość złośnica 123
hehe ja sie tez zaliczam do tych, ktore nie maja sexu za soba ;) Dla informacji mam 22 lata ;)

Gość Mystery22
No i nie ma w tym nic dziwnego :) Ja akurat mam to za soba, ale nie ma co sie spieszyc :)

Wiesz,to,ze masz 21 lat i jestes dziewicą to tylko dobrze o Tobie swiadczy.Nie martw sie,ze zaraz pojawia sie głupie wpisy,ale powaznie,to zaden wstyd.Ja zrobiłam to w wieku 17 lat,z facetem ktorego nie kochałam,zresztą nic do niego nie czułam,byłam z nim bo wszystkie kolezanki miały chłopakow.Dzisiaj tego załuję.Duzo bolu,mało przyjemnosci.Dopiero facet ktorego pokochałam,pokazał mi co to jest prawdziwy seks.W gruncie rzeczy wiekszosc pierwszych razow jest do bani,takze nie ma sie czym przejmowac:)

Gość złośnica 123
ale faceci chyba nas uważają za dziwne niestety :( Oczywiście nie wszyscy ale większość pewnie tak. i jak sie dowiadują ze jesteśmy dziewicami to od razu zastanawiają sie co z nami jest nie tak:( to jakies chore :(

Gość Agatka-
Ja mam 19 lat i tez jestem dziewica, na dodatek mam faceta dłuuugo. Nie martw sie, nie ma co się spieszyc :-)

Oj jak piszesz na forum ,ze masz 21 lat i nadal jestes dziewicą to kazdy facet Ci powie,ze z Toba to tylko do muzeum.Nie wmowisz mi,ze facet z ktorym bedziesz i bedziecie sie kochac,na wiesc o tym ,ze jestes dziewicą rzuci Cie!Bez przesady.

Gość złośnica 123
jak trafie na wartościowego faceta to na pewno będzie mu sie to podobało i będzie czul sie wyjątkowo ze to właśnie jemu chce sie oddać.

Gość Agatka-
Nio właśnie moj facet cieszy sie z tego ze ma dziewczyne dziewice a nie jakas tam ktora juz spała z innym. Wiesz nadal jest wielu facetów, którzy cenia dziewictwo i jest to dla nich bardzo ważne.

Gość niby nie ma to znaczenia kiedy
się zacznie ale z drugiej strony życie bez seksu jest nie takie same, poza tym seks za młodu to co innego niż po 30-ce ale jeśli że tak powiem nie czujecie po prostu zwykłej potrzeby seksu to jesteście godne podziwu

Gość kk85
Nie ma w tym absolutnie nic dziwnego! ja mam 22 lata i dopiero w tym miesiacu stracilam dziewictwo z facetem ktorego kocham,a i tak zaluje.Bo bylo za wczesnie.W ogole duzo bolu i malo przyjemnosci i troche sie zrazilam.Wiem,ze bedzie lepiej,ale na razie powiedzialam mu co czuje i zgodzil sie,zeby jeszcze sie postrzymac. Chociaz dziewictwo to raczej sprawa umowna prawda?my chociaz nie mamy stosunko w pelnym tego slowa znaczeniu,to jednak nie stronimy np od pettingu.Powoli:) do wszystkiego trzeba dojrzec. Wiec moja rada -> Nie spiesz sie! Faceci cenia dziewice,przynajmniej Ci co maja glowe na karku,a przeciez wszystkie takich szukamy ;)

Gość sunset00
wlasnie a ja sie wcale tego nie wstydze, ps co to jest petting???

mam 20 lat i dziewictwo straciłam 2 miesiące temu...także spokojnie :) i uwierzcie mi..warto czekać na odpowiedniego :)

ps. i wcale NIE bolało przy pierwszym razie...tzn może trochę ale to było dosłownie parę sekund..zresztą mój Grzesiek jest bardziej doświadczony i wiedział jak zrobić żeby nie bolało :) i nie wstydźcie się dziewictwa..ja byłam dumna :)

Gość Lady F
Hehe też mam 21 i dopiero ponad tydzień temu straciłam dziewictwo. Nie jesteś ufoludkiem ;P

Gość /Zosiczka/
ja od wczoraj mam to za soba;))

Gość yugfi
hmmm... ja miałam 28 lat gdy straciłam dziewictwo i nie uważałam tego za dziwne... przecież nie tak łatwo znaleść tego jedynego (gdy zależy na tym żeby był to ktoś komu naprawdę można zaufać)

Gość /Zosiczka/
dokladnie tak!! ja czekalam 2 lata.. zeby sie upewnic ze jest ze mna z milosci a nie dla mojej pupci! ..a jest ode mnie starszy o 5 lat wiec moglby codziennie pykac inna. do wczoraj byl prawiczkiem.. ajjj ;*