Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leniwiec pospolity

Przyznaję się-JESTEM LENIEM!!!

Polecane posty

pomórzcie!! Przyznaję się,jestem leniwa.Nie lubię sprzątac, planować, lubię leżeć oglądać telewizję, słuchać muzyki i pstrykać na necie.Jak ja w ogóle pracuję??? pojęcia nie mam.jak ja studia skończyłam? pojęcia nie mam. marnuje mnóstwo czasu, nie jestem aktywna i mi się nie chce nic robić, a to bo nie ma sensu,a to bo jestem zmęczona. w ten oto sposób wylądowałam na kafe. błagam pomórzcie,co robić? jakiś trening ktoś zna może?

Gość a ja jestem do niczego
ja jestem leniwiec niepospolity.

Gość katarinkowe
pomoRZcie hahaha :D

Gość katarinkowe
lincz :D

niemożnością zebrania sie do czegokolwiek konstruktywnego przez dłuugi okres czasu..

Ja tez jestem leniwa i... dobrze mi z tym :) Chociaż... właściwie to bywam aktywna ale wyłącznie w dziedzinach które lubię, a resztę mam najzwyczajniej w świecie w dupie :) Po za tym jestem strasznie egoistyczna i nawet się tego nie wstydzę :)

Gość leniem jestem dobrze mi z tym

Gość leniwcu - twoje
odczucia nie są mi obce, od dluższego czasu obijam się na kafe, unikam bardziej absorbujących prac i zajęć, wokół mnie zwykle panuje bałagan i nieład, uwielbiam za to oglądać seriale kryminalne, popijając przy tym piwkonamiętnie słucham muzyki i marzę o lepszym jutrze, które nie nadejdzie, bo nie mam na to sił i energii i ciągle brakuje mi czasu.. zastanawiam się, jak ludzie mogą robić tyle rzeczy jednocześnie i jeszcze znajdować czas na przyjemności.. łączę się w bólu - brak silnej woli kradnie mi kawał życia.. dokładnie jak ten Tomek - jutro... za miesiąc schudnę, będę dbać o siebie i porządek :-O aż tracisz szacunek do siebie

Witaj w klubie! I dlaczego chcesz się tego pozbywać??? Podczas gdy inni w wyścigu szczurów dorabiają się garba na plecach i wrzodów żołądka, tacy jak my ze spokojem popijamy łiskacza z colą (czy co tam kto lubi) słuchając BB Kinga (czy czegoś tam innego). Mi z tym dobrze. Prowadzenie wyluzowanego życia to wyjątkowa umiejętność. Umiejętność wrodzona - lenistwa nie można się nauczyć, ot tak sobie. No, koniec tego pisania. Strasznie to męczące... Idę się położyć :-D

Nie wstanę, tak będę leżał! Co jest złego w leżeniu przez całe życie? Przynajmniej w trumnie nie będę czuł się nieswojo :-D

Gość eee ja tez tak mam
w poprzednim wcieleniu na pewno byłam dzikim zwierzeciem, i to na pewno był dziki leniwiec :D:D 🖐️

Gość Inny Szatan
Jestem krzyżówką leniwca i krokodyla :P

ciekawe czy tego da się jakoś pozbyć?

Jejku ja tez jestem leniwa. Ale umiem i chcę mobilizowac się w pracy. Na co dzień, w domu- luz- muzyczka, internet, karmienie rodziny, opieka nad dzieckiem. A i bardzo lubie dbac o siebie. A i jeszcze imprezy lubię- wtedy daję z siebie wszystko:p

Gość fanka pizzy i hamburgerów
a ja nie jestem leniwa, tylko jestem za gruba by wyjść z domu i się podnieść z krzesła