Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zyc

z narkomanem

Polecane posty

Gość Hubert, tak mam na drugie
Nie warto poświęcać się dla faceta narkomana, niezależnie co i ile ćpa, jeśli nie ma w nim chęci zerwania z nałogiem. U współpartnerki ćpuna albo pojawia się współuzależnienie, albo po jakimś czasie facet chce uzależnić od siebie kobietę i wciąga ją w narkomanię. Tacy faceci to łgarze, złodzieje, nieuleczalni impotenci i wielu środowiskach oceniani na poziomie dna, do jakiego człowiek może się zniżyć. Mam koleżankę 32 lata, po czterech latach gehenny, bycia z narkomanem, bicia przez ćpuna-męża i poniżania rozwodzi się. Ich córeczka poważnie choruje, z powodu uszkodzenia kodu genetycznego narkotykami "tatusia". Drugi przykład jak facet wciągnął w nałóg swoją dziewczynę, a niepoważni rodzice przekazali im mieszkanie, aby wspólnie mieszkali i ''docierali się'' nie zdając sobie sprawy, że dla córki może to być grobowiec. Ona jednak chce zerwać z narkotykami, widząc w nich śmierć i piekło dla siebie. Takiej kobiecie należy pomagać, a nawet być ich przyjaciółmi. Obaj faceci mają końcówkę życia, ale jeszcze nadokuczają się i niejedna łza popłynie z powodu ich zachowania. Dla mnie oni są zwykłymi kabanami i czasem mam ochotę im zdrowo przyłożyć. Kobiety opamiętajcie się, jest tylu fajnych, normalnych, zdrowych facetów na świecie i za nimi się rozglądajcie, a nie bądźcie świętymi męczennicami narkomanów!!! Życie jest piękne i nie warto je marnować na bycie z narkomanem.

Gość Marta_29 latek
Nigdy, ale przenigdy związek z narkomanem czy alkoholikiem!!!!!! Nawet jakby ściemniał, że będzie się leczył. Tacy ludzie to dno i ścierwojady. Hubert to trafnie ujął, choć bardzo kulturalnie.

Gość gość
Zmień faceta poco ci narkoman zostaw go .Żyć z narkomanem jest przelebane wiem bo żyłam z takim cpaczem niewarto się angażować nie chce żyć niech zdycha.