Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce....buuu

zaczyna mnie to meczyc

Polecane posty

Gość slonce....buuu

zawsze bylismy nierozłaczni tylko ja i o, i to on to wprowadzil w nasz zwiazek, wszedzie mnie zabiral zawsze bylam najwazniejsza,ale zawsze pozostawal kolezenski i lubiany, na imrezy chodzilismy w grupach. teraz...jest kolega zna sie z nim długo prrzez 2 lata widywali sie zadko bo jeden z nich zmienil miejsce zamieszkania.teraz ten klega rozstał sie z dziewczyna, i moj facet wszedzie by chcial z nim chodzic...ok moge duzo zrozumiec, ale zaczynam sie czuc gorsza...gdy chce wyjsc na imoreze w 2 to moj facet twierdzi,ze w 2 jest nudno, ale z tym kolega w 2 nie jest mu nudno... zaplanwalismy weekendowy wyjazd d jego babci, i on sobie kolege zaprosil by jechal z nami. tak strasznie zrobil mi sie ptzykro mowi,ze tak kocha myslalam,ze oboje chcemy zpedzic ten krotki czas wolnego tylko razem, romantycznie. to naprawde boli. teraz sie rozzloscil ze chce jechac w 2 ze powiedzial,ze nie jedziemy wogole. nie wiem co robic naprawde zapewnia,ze kocha i czuje ze kocha ale co jest grane przejdzie mu to?zmienil sie pod tym wzgledem i nie odpowiada mi to,chciałam jeden weekend tylko we 2 czy to az tak duzo.nie wiem co robic. ;(

A rozmawiałas z nim na ten temat? Podstawą związku jest szczera rozmowa - powinien to zrozumiec...