Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuirer

Co zrobić aby odepchnąć od siebie uroki..na mnie rzucone

Polecane posty

Gość tyuirer

Boje sie , że ktoś kto jest do tego zdolny(kiedys zadawałam sie z tą osobą, a teraz ona mnie nienawidzi..ale ja jej nie..obce mi uczucie nienawisci) do rzucania czaru uroku, na mnie to rzucił.Kilka dni temu wypadek, teraz zatrucie...pokarmowe..z powikłaniami..i ten ból przy tym ..jakby mi ktoś tego życzył..Co zrobic..co jak odczarowac..boje sie tej osoby..wiem, ze jest zdolna do takich rzeczy.Kiedys sie lubiłysmy, ale gdy zauwazałam, ze to osoba "źle zycząca innymi niewinnym ludziom i w ogole wredna i złośliwa" powiedziałam jej o tym, ze nie powinna tak postepowac i, ze to złe.ona sie za to wsciekła..i teraz mnie nienawidzi.. Jak sie zachowywac..zeby nie dac..sie jej złym życzeniom, klątwom itd..

Gość tyuirer
co robic?

Gość kup pierscien atlantow

Gość mam dwa pomysły
1-idź do kościoła , wyspowiadaj się będąc w stanie łaski przyjmij komunię pomódl sie o to co chcesz-oddaj sie Bogu-sposób pewny. 2-lewą stroną ubrania ktore masz na sobie najbliżej ciala (np koszulka) potrzyj czolo (kilka razy) i spluń przez lewe ramię - sposób mniej sprawdzony.

Gość hmm...........................
kurczę - mamy przecież XXI wiek :-) :-) :-)

Gość mam dwa pomysły
toż mówiłam ze polecam pierwszy sposób :-)

Gość DWEDDE
mamy XXI WIEK, ALECZAROWNICE ISTENIEJA

Gość mam dwa pomysły
oooo tak-potwierdzam-najgorsze te z krainy czarów

ponoć zło i dobro zawsze wracają do danej osoby... człowiek wielu rzeczy nie jest w stanie pojąć to fakt...ja się nie naśmiewam z takich rzeczy... bo nie mam 100%wej gwarancji ,że i mnie cos takiego nie spotka...

pamietajcie, ze są rozne moce.. zły człowiek to i zło od niego... tez w to nie wierze, ale.. człowiek pełen zła czyni złe rzeczy... trzeba sie chronic.. Inaczej by nie było egzrocystów

Tamit w sumie to masz rację.... a co odnośnie opętania... może też maja coś wspólnego z urokami.... napewno są złe moce, złe energie i źli ludzie

ja słyszałam że urok może odwrócić tylko osoba która go rzuciała.:P albo jak ona umrze to może zniknąć.. eh ale ja się nie znam n atym tylko słyszałam.. ale z tym kościołem to mozesz spróbować..

Gość mam dwa pomysły
czyli jednak pierwszy sposób!

:) spróbować można.. wkońcu to chyba najłatwiej zrobić..