Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajni są

jacy faceci nie sa lubiane przez kobiety??

Polecane posty

nażelowany, umięśniony, spalony w solarium półmózg...

Andrzej z Biłgoraja mają wzięcie ale dla napalonych worków na spermę...

nieśmiali, niscy, nieinteresujący, nudni, brzydcy, głupi, bez szans na pracę, zakompleksieni, kiepsko ubrani, nierozrywkowi, nijacy, małomówni, bez zainteresowań, kiepsko zbudowani, bez ambicji, mało reprezentacyjni, biedni, chorzy, bezpłodni, impotenci, niedoświadczeni, niedojrzali, mieszkający z rodzicami, nie mający najnowszego telefonu posiadania kilku z w/w cech całkowicie skreśla z kręgu interesujących osobników płci męskiej :classic_cool: takie małe podsumowanie rożnych wypowiedzi :P

a ja wygralem - coz, dziekujemy za uznanie w ogole co to za glupie generalizowanie? ludzie sa rozni i maja rozne gusta.

Gość truskaweczka mała
chamy tak ogólnie , zapominający otworzyc drzwi , nalac wode do szklanki w restauracji , nie mający swojego zdania lub zdanie o sobie typu " jestem fantastik" , raża mnie błędy ortograficzne , najlepsze co kiedys przeczytałam to było " kochasz MJE?" , ale to nie do mnie tylko do koleżanki . Płakałysmy obie ze smiechu . Opowaidający oblesne kawały , chwytający za kolano na pierwszych randkach, duzo gadajacy o seksie, opowiadajacy o licznych wadach swoich ex narzeczonych....pomysle jeszcze , ale sporo tego jest...a... i jeszcze faceci leniwi w łózku.

Mam relacje swiadków i nagrania;) A tak na poważnie to kobiety w zdecydowanej większości wolą prostych facetów siedzacych z puszka piwa przed telewizorem,męskich pasji po prostu nie rozumieją i dlatego ich nie lubią.

@ enamorada ty jesteś jedną kobietą 🖐️ a jak przejrzeć parę miejsc w internecie gdzie przewinie się temat interesującego/nie interesującego mężczyzny (czyli praktycznie każde forum gdzie jest jakiś dział o relacjach damsko-męskich) to 90% kobiet wywala taki lub bardzo podobny zestaw cech :P

Niedawno na dworcu usłyszałem rozmowę dwóch dziewczyn:ten Tomek to debil -dlaczego? -bo znalazł porftel z kasą i dokumentami i oddał go facetowi -no mądry to on nie był I nie dziwie się że kobiety lubia drani.

Tak zostały wychowane i krzyżyk im na drogę. Nie warto się takimi przejmować. Andrzej, z tego co wiem masz przykre doświadczenia z kobietami, ale myślę, że znajdziesz w końcu tę odpowiednią :) Tylko się nie poddawaj :)

@ qwertz \"wszystko zalezy jakiej szukacie kobiety.\" a skąd mamy widzieć jak nie mamy doświadczeń :D zresztą chyba na pierwszy rzut oka widać, ze ta nieszczęsna lista, czym dalej tym bardziej prowokacyjna :classic_cool: ale oprócz braku cech których nie lubisz, taki facet powinien mieć zestaw cech które lubisz. Sam brak negatywów to chyba trochę za mało. W sumie brak pozytywów może też być negatywem/nijakością :P

Dlaczego uogólniasz? Nie wszystkie są takie. Ja też mam przykre doświadczenia z facetami, a mimo to ciągle wierzę, że znajdzie się jakiś normalny... Daj sobie szansę :)

Gość zgadzam się z tym heh
ja lubię narcyzów, ale nie do przesadu oraz wrażliwych taich, któzy potrafią wczuć się w cierpienie drugiej osoby.:)

Gość taaaaaaaaa jasne
.

Gość Shei Hulud
Mnie nie lubią bo mam kompletnie niepraktyczne podejście do życia i jestem trochę pokręcony :P

Andrzej, chciałabym Ci jakoś pomóc. Możemy pogadać? Chociaż pewnie Twoja męska, urażona duma Ci na to nie pozwoli... Ale jak byś się jednak zdecydował, to mój meil: kima4@op.pl