Gość pomozzzcieprtoszee Napisano Sierpień 27, 2007 http://www.allegro.pl/item227311901_sportowe_brazowe_balerinki_wyprzedaz_r_36.html#photo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bananowy_song 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Przaśne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosheria 0 Napisano Sierpień 27, 2007 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomozzzcieprtoszee Napisano Sierpień 27, 2007 tzn?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wspolczuje ci z calego serca Napisano Sierpień 27, 2007 okropne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słonecznikowa Napisano Sierpień 27, 2007 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiętowaLipton 0 Napisano Sierpień 27, 2007 wg mnie sa ciekawe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomozzzcieprtoszee Napisano Sierpień 27, 2007 naprawde?? wg mnie bardzo fajne takie inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaaarrramba Napisano Sierpień 27, 2007 wyrozniaja sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiętowaLipton 0 Napisano Sierpień 27, 2007 no wlasnie takie inne, nie na jedno kopyto, jak się ciekawie dobierze dodatki to ciekawy look :D Zreszta mi sie podobaja oryginalnie ubierajace sie osoby. Smialo kupuj jak Ci się podobaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomozzzcieprtoszee Napisano Sierpień 27, 2007 Mietowa Lipto widze ze mamy podobny gust :) ja mysle ze i do dzinsow pasuja i do spodniczki a kazdy zwroci na nie uwage ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiętowaLipton 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Pewnie i jeszcze trochę w nich polatasz; ja dzisiaj kupilam sobie juz kozaczki, ale poluje na botki takie w angielskim stylu :D uwielbiam buty. Radzę Ci sugerowac się swoim gustem, bo tyle a tyle powie Ci, ze beznadziejne a tak naprawdę dodatki i juz jest urok i tak jak mowisz przyciągają uwagę, przynajmniej ja bym na nie rzucila okiem. Poza tym często cos wydaje się takie sobie a na nas juz zupelnie inaczej. Dla mnie buty+ fajna torebka + dodatki+ prosty stroj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehehehee Napisano Sierpień 27, 2007 niepraktyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomozzzcieprtoszee Napisano Sierpień 27, 2007 dziekuje ci BARDZO TEZ TAK UWAZAM :) A CZEMU KTOS WYZEJ UWAZA ZE NIEPRAKTYCZNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomozzzcieprtoszee Napisano Sierpień 27, 2007 oj przepraszam za duze litery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_-czarnulka-_ 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Mnie się nie podobają:-( Ale to już kwestia gustu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Straszne dziadostwo :) Trampy dla malolatki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach