Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka sera i oliwek

Jaki jest wasz minimalny czas miedzy dwoma orgazmami?

Polecane posty

Gość fanka sera i oliwek

Ile czasu potrzebujecie żeby znowu dojść po pierwszym orgazmie? Czy to zależy od partnerki? Wiem ze kazdy meżyzna jest inny, ale chciała bym miec jakikolwiek porównanie.

Gość dziewczyna z zapalkami
2 lata

Gość hmm...........................
nie wiem - na drugi raz wezmę ze soba stoper

Gość fanka sera i oliwek
Pytanie dotyczy tylko panów, i nie chodzi mi o dokładny czas a tylko przyblizony.

Gość przyblizony powiadasz
trochę czasu trzeba

Gość derooooooooooooo
ja kocham sie moja dziewczyna zwykle raz a długo i porządnie, tak że w tym czasie mogłbym dojsc powiedzmy 7-10 razy ale przerywam i kochamy sie tak zeby ona miala orgazm kilka razy, a ja koncze wtedy jak ona juz nie daje rady, ale za to jak wtedy skoncze to ho ho :D i np jesli taki sex jest wieczorem, to nastepny juz rano jesli mamy oboje czas i ochote. nie mowie o szybkich numerkach, ale wtedy nikt nie mysli, żeby za chwile powtarzac. jesli zdarzało sie nam raz za razem, to przerwa wynosiła moze z 20 minut. ale wtedy to juz nie jest to sama przyjemnosc i "ulga" przy konczeniu.

Gość bnvbc
30 - 60 minut miedzy 1szym a 2gim, pozniej troche dluzej. ale wiecej jak 2 z rzedu nie mam, moge dlugo sie bzykac, 15-30 minut wiec i laska ma dosc po takim ruchaniu, pochwa troche tez wysiada :)