Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska mary

Sonda dla kobiet-pytania

Polecane posty

Dziewczyny (wolne oczywiście), z czystej ciekawości pytam się, czy byłybyście z facetem który: 1.ma dziecko? 2.ma małego członka? 3.jest niski? 4.jest łysy? 5.mało zarabia? 6.jest murzynem? 7.jest arabem? 8.jest chińczykiem? 9.skończył tylko szkołę podstawową? 10.jest od was duzo starszy? pytania moze banalne,ale to czysta ciekawość :D

Gość sfgsgfgsf
na wszystko: tak

Gość BeznadziejnaoosbaWielkiPowrót
1 tak (ale mieszkalo by z nim cz z matka ?) 2 zalezy jak małego ale mysle ze tak 3 to raczej nie bo sama jestem wielka :o 4 zawsze mozna zapuscic 5 tak 6 tak 7 gdybsmy pozostali w polsce i gdyby nie uznawał wielozenstwa czy tam jak to sei nazywa 8 chinczcy przewanie sa niscy wiec patrzec punkt 3 9 zalezy z jakich powodów ale raczej nie 10 góra do 10 lat :o

Gość dfs
przeciez wiadomo, ze 95% Polek 5 i 6 punkt odpowie tak. z kolei 3,5,9 nie

1. nie wiem 2. to obojętne 3. nie 4. nie (cyba, że ścięty na łyso, to może być) 5. tak 6. tak 7. nie 8. tak 9. raczej nie 10. gdybym go kochała, to tak

1.nie wiem, to zalezy od wielu czynnikow 2.tak 3.gdyby byl 20 cm nizszy ode mnie to nie wiem, moj obecnyjest nizszy ode mnie pare cm i nie narzekam 4.tak 5.raczej tak, zalezy czy to wynik jego zyciowego nieudacznictwa 6.tak 7.zalezy jakie mialby podejsice do islamu 8.tak 9.zdecydowanie nie 10.raczje tak :)

Gość qwertz ile masz lat
?

Gość qwertz ile masz lat
a nie, tak tylko pytam :P

1.ma dziecko? 2.ma małego członka? 3.jest niski? 4.jest łysy? 5.mało zarabia? 6.jest murzynem? 7.jest arabem? 8.jest chińczykiem? 9.skończył tylko szkołę podstawową? 10.jest od was duzo starszy? no to teraz odpowiem szczerze(młoda dupa ze mnie i moze mi się wszystko zmienić): 1.nie 2. Na tym się nie znam więc na razie tak 3.zalezy jak bardzo niski, ale od 168cm mogę brać 4.nie 5.jeśli jest niedorobieńcem i jego niskie zarobki wynikają z niezaradności zyciowej-nie 6.nie 7.nie 8.nie 9.nie 10.tak

dodałabym jeszcze: :) 11.który chrapie 12.który siorbie 13.który mlaska 14.który chodzi w podartych majtach 15.nie ma tatuaży 16.nie ma mięśni 17.kocha swojego członka 18.jest od was dużo młodszy [aaaa, czemu nie ? ;] 19.jest mańkutem 20.śpi z otwartymi oczami A tak szczerze, ankiety są z gruntu nudnawe i niepotrzebne nikomu :) 🖐️

Gość qwertz ile masz lat
i tak wiadomo, ze tu sobie mozna napisac co innego, a w realu postepuje sie inaczej

1.ma dziecko? TO ZALEŻY CZY ONO Z NIK MIESZKA I CZY MA Z NIM KONTAKT 2.ma małego członka? TAK 3.jest niski? ZALEZY CO ROZUMIESZ PRZEZ SLOWO NISKI. 4.jest łysy? NIE WIEM 5.mało zarabia? TAK 6.jest murzynem? TAK 7.jest arabem? NIE WIEM. ZNAM JEDNEGO ARMENCZYKA I JEST PRZYSTOJNY I FAJNY. ALE ARABA ZADNEGO NIE ZNAM 8.jest chińczykiem? NIE WIEM 9.skończył tylko szkołę podstawową? NIE 10.jest od was duzo starszy? NIE (CHOCIAZ OSTARNIO ZARYWA DO MNIE FACET O 11 LAT STARSZY I JEST FAJNIE) GLUPIA ANKIETA, GŁUPIE ODPOWIEDZI :P

grażka, jestem leworeczna i nie obrazaj mnie tym mańkuctwem. Istnieje cos takiego jak praworecznosc i przeciwienstwo do tego: leworecznosc. Leworęczność, dawnej mańkuctwo. Leworęczni nazywani są czasem mańkutami, lecz jest to określenie nie akceptowane przez wielu ludzi, a nawet uważane za obraźliwe. I ja za takowe uwazam słowo mańkut, wypraszam sobie ;)

Gość cvmpbhjklcx
1.ma dziecko? tak 2.ma małego członka? hmm chyba nie chociaz zalezy co potrafi ;) 3.jest niski? raczej tak 4.jest łysy?tak 5.mało zarabia?malo jest pojeciem wzglednym wiec brak odpowiedzi 6.jest murzynem? nie 7.jest arabem?nie 8.jest chińczykiem?nie 9.skończył tylko szkołę podstawową?nie 10.jest od was duzo starszy?tak odnosnie narodowosci brak dla mnie opcji, a te ktore wymienilas akurat nie odpowiadaja moim oczekiwaniom

Gość sam urai
Punkt 3 i 4 to ja, przegrałem życie 😭

1.ma dziecko?- bardzo chętnie, zwłaszcza jeśli on je wychowuje 2.ma małego członka? - tak, jeśli nie jest zbyt cienki 3.jest niski? - tak, ale nie wagi lekko-śmiesznej 4.jest łysy? -tak, ale nie może być chudy 5.mało zarabia? - namówię do zmiany pracy 6.jest murzynem? - nie 7.jest arabem? - chyba nie 8.jest chińczykiem? - nie (mały i chudy) 9.skończył tylko szkołę podstawową? - nie 10.jest od was duzo starszy?- tak, jeśli przystojny i bogaty ;)

1 tak 2 tak 3 tak 4 tak 5 tak 6 tak 7 tak 8 tak 9 tak 10 tak Jaka to roznica... gdybym go kochala a on kochal mnie reszta ny sie nie liczyła Nie moglabym tylko byc z kims jesli ten zwiazek mialby krzywdzic kogos innego... Nie moglabym byc z nikim kto jest zonaty bo nie lubie obludy nie moglabym byc z kims kto lubi przemoc, alkohol, narkotyki nie moglabym byc z kims kogo nie kocham i kto mnie nie pokocha.

Gość zgadzam się z tym heh
1.ma dziecko? MOŻE, ALE MOŻE NA DZIEŃ DZIEJSZY NIE 2.ma małego członka? TAK,GDYBYM GO KOCHAŁA TAKI MAŁY SZCEGÓŁ NIE PRZESZKADZAŁBY MI 3.jest niski? TAK, ALE NIE NIŻSZY ODE MNIE 4.jest łysy? TAK POD WARUNKIEM, ŻE MU BY TO PASOWAŁO 5.mało zarabia? TAK ZAWSZE MOŻE LEPIEJ 6.jest murzynem? TAK 7.jest arabem? A DLACZEGO NIE? 8.jest chińczykiem? CHYBA ZALEŻY OD CZŁOWIEKA 9.skończył tylko szkołę podstawową? TAK ZAWSZE MOŻE IŚĆ DALEJ 10.jest od was duzo starszy? ZALEŻY ILE STARSZY

1.ma dziecko?- Ja mam tylko takich :D 2.ma małego członka? Przecież nie wielkość się liczy tylko figlarność :D 3.jest niski? Jasne- ja mam 156cm :D 4.jest łysy? Jak najbardziej!! 5.mało zarabia? Nie musi zarabiać kokosów- damy sobie radę 6.jest murzynem? JESTEM Z MURZYNEM!! 7.jest arabem? absolutnie niee 8.jest chińczykiem? pewnie- fajne są dzieci-zwlaszcza córeczki :D 9.skończył tylko szkołę podstawową? Tak 10.jest od was duzo starszy? Tak ale nie więcej niż 15 lat.

11.który chrapie- mam mocny sen :P 12.który siorbie- to się da skorygować 13.który mlaska- również da się skorygować 14.który chodzi w podartych majtach- wyrzucam takie majtki do śmieci tak aby nie widział i nie mógł ich wyjąć z kosza 15.nie ma tatuaży-tak 16.nie ma mięśni-tak 17.kocha swojego członka-niee 18.jest od was dużo młodszy [aaaa, czemu nie ? ;]--absolutnie nie 19.jest mańkutem- tak 20.śpi z otwartymi oczami- nie wyobrażam sobie :D

Gość fafeteriaaa
1.niee 2.tak. 3.tak. 4.tak 5.nie 6.tak 7.nie 8.nie 9.tak 10.nieeeee

Gość fafeteriaaa
upppppppp

Gość trala lala la
1. nie 2. tak 3. tak 4. tak 5. nie 6. nie 7. nie 8. nie 9. nie 10. tak