Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don fernando

Najpiekniejsza forumowiczka!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Pomaranija
cosheria - z punktu widzenia baby:) Jesteś bardzo ładna babka, naturalna z miłą buzią, naprawdę super:) Z kolei to pierwsze zdjęcie wygląda jak szkielet ubarwiony w fotoszopie o.o

Gość panna marianna.
przeciętna jestes, ale chwała ci za to,jesli to twoje prawdziwe zdjęcie :)

Gość don fernando cierpi
na rozdwojenie jazni i rozdwojenie koncowek jego dlugich wlosow pod pachami ;(((((((((

Gość halYnka
o przeciętnej ? hehe kochana za wysoko mierzysz ;)

Gość Takie konkursy na tym forum...
...nie mają sensu - zwyciężyć może tylko Czarniejsza niż Mrok, laska o urodzie modelki. Dlatego nie będzie tu wiele fotek, nikt nie lubi brać udziału w konkursie, w którym nie ma szans.

Gość na mnie nikt nie czeka
Kosheria, kiedyś pokazywałaś tu na kafe swoje inne zdjęcie. Moim zdaniem tamto było ładniejsze - tzn ładniej wyszłaś. Ale i tak - ładna jesteś

Gość halYnka
moja droga ja to jestem już za stara ;)

Gość ghfghfhgfgh
czarniejsza niz mrok? chyba ona sama to napisala...hahahahahahhahahahah modelka? chyba w dawnych czasach jakies 40 lat temu :D

takimi ludzmi nie ma sie co przejmowac przeciez wszyscy wiedza ze cosheria jest sliczna a te posty to jakis zazdrosny debil wiec wklejac i sie nie przejmowac

Gość Takie konkursy na tym forum...
Przecież o urodzie Czarniejszej już kiedyś tu była dyskusja i nikt nie miał wątpliwości co do tego, że jest piękna... Znowu się zacznie festiwal zazdrości :-O

Gość Pomaranija
pimki - ladna dzieewczyna moim zdaniem ale niestety przy ciemnych wlosach i oprawie oczu taki mocny makijaz nie zawsze wyglada dobrze. Nie odbierz tego jako krytykę, bo moim zdaniem bardzo in plus, to tylko taka uwaga:)

Gość ghfghfhgfgh
hahahahah byla dyskusja bo to ona pod roznymi nickami pisala hahaha od niej to nawet facet jest ladniejszy...porazka totalna ale niech dziewczyna sie dowartosciuje

Gość halYnka
a z tego co ja wiem to o czarniejszej była dyskusja, że raczej rzadko sie myje gdzie niegdzie....

hahahha :D wszyscy jestescie zaloscni (chodzi mi oczywiscie o chamskie podpisy ), bo pierwsi wchodzicie na takie tematy, potem komentujecie, a prawda jest taka o was zalosni męzczyźni przesiadujący prawie calodobowo na tym kobiecym forum, ze chocby do was mrugnela dziewczyna z pierwszego zdjęcia, to byście sobie kolejny tydzien opowiadajac tutaj na erotycznym trzepali co wieczór kapucyna :classic_cool: tyle o was mogę powiedzieć, żałosne imitacje mężczyzn 🖐️