Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuwająca anielica

18.08.2007r. To był Nasz Dzień, uwierzcie że warto to przeżyć!!!

Polecane posty

W tym dniu mieliśmy piękny ślub.... i wesele...na wszystkich zrobił wrażenie, jak miło było Nam słyszeć od gości ze Nasze wesele było najlepsze i z klasą. Nawet pogoda nam idealnie dopisała. :) Było wręcz idealnie....:) Choć było trochę stresu związanego z przygotowaniami to warto przeżyć ten Jeden Dzień....:) Jakie to ja mam szczęście że mam cudownego i wyrozumiałego oraz zaradnego Męża... Pobraliśmy się z wielkiej miłości i było tak jak marzyłam.... tak jak w bajce.... Wiemy że życie to nie bajka więc wierzymy że nasza Miłość będzie z Nami do końca... Chciałam napisać przyszłyym Pannom Młodym że uwierzcie że warto przeżyć samemu ten dzień i jest też inaczej gdy jesteśmy u kogoś na weselu... Ach ....co to był za ślub...!!! :)

Gość helloooooooo
A co takiego ciekawego było na twoim weselu??

Gość Pewnie to samo
co na innych.

Gość gsfgsfdgs
uhm... jeszcze napisz że zrobiliście całą imprezę wraz z weselem za nieduże pieniądze, skromną, to może się zainteresuję

Gość cóż za zskromność
Nam... Nasze.... Nami... normalnie gratulacje, zakochana w sobie mężatko!

Gość a teraz pozostala tylko...
...szarzyzna dnia codziennego..

Gość fhfhgff
dlaczego szarzyzna? gdy się wybiera kogoś na towarzysza życia, wg własnej woli i uznania, oraz wzajemności w tej chęci bycia z nami u drugiej osoby, i tworzy w domu azyl, gdzie panuje wzajemny szacunek, wzajemne starania, wdzięczność że się coś takiego stworzyło... to każdy dzień jest jak święto... szarzyzna to jest wtedy gdy zapominamy cieszyć się z tego co mamy, a własne frustracje próbujemy leczyć dzięki drugiej osobie zrzucając na nią winę za wszystko co nam się nie podoba... sorry że tak paplam ale jestem parę lat w związku i jest cudownie a wydaje mi się że recepta jest taka prosta i dla każdej z nas dostępna...

Czuwająca Anielica > Gratuluję🌻 Również wspominam ten dzień wspaniale choć było to 3 lata temu .Było idealnie , dokładnie tak jak sobie to wymarzylam. Nic bym z tego dnia nie zmieniła (no może tylko jakieś mało liczące się drobiazgi). Teraz oglądając zdjęcia wracam myślami do tego dnia.Było pięknie🌻

Gość 18.08.07 godz.16
ja tez w tym dniu bralam slub i mam takie same odczucia jak TY. wszystko bylo super, goscie zadowoleni, pogoda dopisala. Balam sie o pogode, bo mialam wesele w plenerze, a tu wielka niespodzianka! mam nadzieje, ze ta data bedzie dla nas szczesliwa. pozdrawiam