Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferfwefr

Naprawdę śliczna dziewczyna...

Polecane posty

dlaczego za każdym razem kiedy pojawia się tu temat, że ktoś znalazł sobie na fotce idealną piękną kobietę, okazuje się, że dziewczyna jest po prostu normalna? :)

Gość ferefre
a jaka ma byc "nadnormalna" nie ma takich..nadludzi nie ma...jedynie na okłdakch ckm..przerobione w photoshopie.. Jest śliczna

Gość mild care
mnie tam się nie podoba, ale o gustach się nie dyskutuje

Gość ferefre
kto mowi, ze przeciętna, niech pokaze swoje zdjecuie:)ocenimy nie badzcie juz takie zazdrosne.. przynzjacie szczerze ze ładna

Gość wcale
Są gusta i guściki...także spokojnie autorko, możemy tu pisać co się nam żywnie podoba.

jak ktos chce to moge swoje pokazac, chociaz ja sensu zadnego w tym nie widze, jak i tej calej zalosnej fotce, poza tym fakt ze uwazam ja za bardzo przecietna nie swiadczy o tym ze: a)mam komplexy bo jestem bardzo brzydka b) uwazam sie za najcudniejsza wiec kazda inna wydaje mi sie brzydsza ode mnie ;)

Gość mezczyznarfr
zaraz zzaraz tu sie same babki wypowiadaja..wiec nie potrafia byc obiektywne..ja moge powiedziec jako facet..ze super atrakcyjna do tego wysoka 178:)piekne dziewcze:)czapki z głow panie i panowie

zobacz tą jaka ładna i delikatna http://www.fotka.pl/profil/SweetAnitQa16/ ta tylko z profilu, ale też widać, że ładna :) http://www.fotka.pl/profil/simplydoubt/ Ciężko znaleźć na fotce dziewczyny, które byłby ładne i nie miały twarzy zaszpachlowanej makijażem o czym przekonałam się szperając w poszukiwaniu ładniejszej od tej z Twojego linka ;P

no to drodzy panowie jak dla mnie malo wymagajacy jestescie ;), to juz ja sie chyba ładniesjza od niej czuje, mimo ze mam inny typ urody, czarne wlosy,b. ciemne oczy i ich oprawe.... ;) potwierdzil sie punkt b

Gość tyłek z pryszczami
Zgadzam się. Zwłaszcza ta blondynka z profilu.

Gość pomidorye
zayebista..lubie wysokie, ładne pewne siebie dziewczyny..tylko zakopleksieni ludzi takich nie lubia

o jej, to co ja mam zrobic jak ja uwazam sie za wzglednie atrakcyjna/przecietna i nie mam z tego powodow komplexow? mam w egzaltacyjne ochy i achy wpadac tylko dlatego by mnie nie posadzono ze jestem najszpetniejszai zakomplexiona babka na kafe ? opanujecie sie troche ludzie..... ;)

a kto powiedział, że ładne wysokie dziewczyny są \"be\"? :) Są w porządku.... pod warunkiem, że chłopak nie ma 170cm wzrostu ;) Chociaż mam kumpla niższego odemnie (! ja mam 165cm wzrostu), który gustuje w dziewczynach mających ok 170cm... :)

Aniuszka faceci tak czy inaczej tego nie zrozumieją, bez względu na to jak obiektywna byś nie była zaraz zostaniesz posądzona o zawiść :) To nasza kobieca natura - jesteśmy krytyczne wobec siebie, znamy swoje walory i słabości i też w podobny sposób potrafimy oceniać inne dziewczyny. Facet widzi dziewczynę jako całokształt. Pomija niedoskonałości, jeśli wszystko mniej więcej do siebie pasuje. Zresztą podobnie kobiety patrzą na mężczyzn

Gość a kogo to interesuje tqm
? he?:O

Gość chodz tu do mnie
bardzo średnia :)

Gość pomidorye
kro..kobiety są po prosty wredne do siebie..bo czepiaja sie kazdej rzeczy, nawet jak sa wybory miss polonia, to wynaduja, jakies małe defekty..u missek/(jakby same nie miały i to o tone więcej defektow).Tylko mezczyzna, potrafi ocenic, bez złośliwosci kobiete...szczerze..jako całosc, bo tak tez powinno sie oceniac..człowieka..nie jako ręke, noge czy usta..ale jako całokształt.. przynajmniej normalby zdrowy psychicznie czlowiek tak ocenia.. a jak ktos jest wredny i lubi sie czepiac..a baby takie wobec siebie soba w dodatku im ładniejsza widza od siebie, tym wiecej niby wad w niej zobacza...oczywiscie wyolbrzymionych

ja u panienki z topicu ocenialam tylko a moze i az ? buzie, nie jej nos, oczy, wlosy, tylko buzie jak moim zdaniem sie jej twarz prezentuje jako calosc i MI wydaje sie srednia, mam takie prawo tak uwazac bo nie obrazam jej, nie wyzywam itd (uwazam tez nie mam nawet ku temu podstaw i dlatego tak nie czynie) dlaczego jak sie kogos (dziewczyne) nazwie przecietna w swoim mniemaniu to od razu posadzenie o zazdrosc? Ja akurat nie chcialabym byc niebieskooka blondynka i nie zazdroszcze tej \"wiolcidevil\" tego typu urody-ciesze sie z tego jaki mam kolor oczu czy wlosow. ot tak po prostu, podobaja mi sie bardziej brunetki w typie moniki bellucci . to wszystko

>pomidorye ja nie jestem wredna dla innych kobiet. Z tą dziewczyną z linka podanego przez ferfwefr postawiłabym się na jednej półce. Półce z etykietką : nie brzydka, ale i nie 7dmy cud świata :) Wobec siebie jestem jeszcze bardziej krytyczna niż wobec innych, potrafię sama sobie wytknąć 150.000 wad, których inni nie widzą, albo wręcz uważają za urojone. :) Ale wiesz ocenianie urody, to tak jak ocenianie śpiewania - nie trzeba mieć rewelacyjnego głosu i śpiewać jak Whitney Houston, żeby słyszeć, że Mandaryna fałszuje.... :)

Gość ewdwede
aniuszka....podobaja ci sie brunteki w typie beluuci,bo sama jestes brunteka..coz za skromnosc..pewnie ci sie wydaje, tez ze do belluci jestes podobna..ciekawe..dawaj fotke..masz profil na fotce?a ja bym chciałabym niebieskoka blondynka..

Gość ewdwede
kro chyba ósmy cud świata..bo siódmu juz niestety jets.. hehe

rzeczywiście :) nie wiem czemu zredukowałam liczbę cudów o jeden :D

Gość Andziulka87
Phi... wytapetowala sie i mysli ze jest miss...

ewdwede: nie posiadam takiego konta bo nie widze sensu jego posiadania. nie potrzebuje wzmocnienia mojej wiary w siebie w postaci \"DySzQii\" czy innego diabelstwa z fotki. nie rozumiem tego zupelnie ludzie ,popadacie w skrajnosci-jak laska na siebie narzekaka jaka brzydka, to ja besztacie ze przesadza ze inni sa brzydsi albo maja wieksze problemy, jak ktos jest zadowolony z koloru wlosow czy oczu jaki posiada to juz ze jest nieskromna (skad pomysl ze uroilam sobie ze jestem podobna do bellucci-jakas powazna nadinterpretacja)... czlowieku nie pomyslales ze gdybym pragnela byc blondynka bo by mi sie tak bardzo taki kolor podobal to bym ufarbowala wlsoy i zalozyla soczewki? co prawda nie kazdemu tak pasuje...mi by chyba nie pasowalo, ale czy to cos zlego ze podobaja mi sie brunetki, nie blondynki? poza tym bardzo czesto jest tak ze podobaja nam sie tacy ludzie, jak nasza najblizsza rodzina, otoczenie-ojcowie,matki. To wcale nie jest mit ze faceci szukaja kobiet ktore w jakis sposob przypominaja im matke, kobiety tez,tyle ze chodzi o ojcow.

Gość najgorzej jak panny
zakładają temat pt. " jaka śliczna dziewczyna " i umieszczają w linku swoje zdjęcie

Gość hypnosenatix
chyba zartujesz,ze ta laska na fotce jest sliczna?? :D całkiem normalna dziewczyna. podaje link do swoich zdjec. Ps wcale nie jestem zazdrosna,jezeli ktos mi sie podoba(nie zależnie od ttego czy to chlopak czy dziewczyna) to wyrazam swoje zdanie.Natomiast jesli nie podoba mi sie tez tego nie ukrywam pozdro. link do moich fotek www.e-fotomodelki.pl/nataliamodelka/

Gość wdwddwdqd
hypnosenatix..ale Ty brzydal jestes!!hehehebuahaha