Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goździkli i koraliki

dziwny komentarz faceta

Polecane posty

dziewczyny jak byscie zareagowały gdyby wasz facet reagował zachwytem na zdjecie waszych znajomych np jaka ladna itp czy nie czułybyscie sie z tym srednio dobrze??

Gość pomidorye
troche nie qlturalne z jego strony!!ale faceci brak qltury maja we krwi..nie mysla co wypada a , co nie

normalnie bym się wkurzyła wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no chyba żeby powiedział że fajna, bo np gotykówa czy hippiska, jeśli chodzi o styl to spoko, ale wygląd nieeee

no mój w każdym razie wie co ma mówić, a co nie, bo zna moje kompleksy :classic_cool:

deska chyba nie rozumiem cie zupelnie co ma piernik do wiatraka kulturalny facet wedlug ciebie mowi przy swojej dziewczynie ze jakas inna jest piekna??? szczerze mowiac to jak pomysle w druga strone ze dzieczyna ma sie zachwycac przy swoim facecie jakims innym to pomyslalabym ze jakas niedojrzala nastolatkla i chce wzbudzic zazdrosc

Ja np. dzisiaj oglądałam Desperado, tylko po to, żeby obejrzeć sobie cycki Salmy:classic_cool: Do czego też gorąco namawiałam swojego towarzysza:P Sam film nie prezentuje sobą żadnej wartości, oprócz czysto użytkowej- można się taśmą podetrzeć:classic_cool: Ale dla cycków i reszty warto się pomęczyć;)

hmmm ja się stale napalam przy moim facecie na innych XD tzn na piosenkarzy, aktorów, itp :P i on tak samo, bo lubi ładnych mężczyzn o określonym stylu, tzw angoli :P kiedyś w Krakowie razem śledziliśmy jednego XD szalik w paski, fryz angolski i duży jogurt w łapce, mina oderwana od rzeczywistości.... hehe oglądamy teledyski i mówimy kto nam się podoba :P np z Kasabian mnie Tom (bo wygląda jak on), a jemu Sergio :D

Deska, ja bym obejrzała chętnie dla Banderasa w rozpuszczonych włosach XD cycków Salmy nie pamiętam :P

???