Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goździkli i koraliki

dziwny komentarz faceta

Polecane posty

dziewczyny jak byscie zareagowały gdyby wasz facet reagował zachwytem na zdjecie waszych znajomych np jaka ladna itp czy nie czułybyscie sie z tym srednio dobrze??

Gość chodz tu do mnie
nie nie czułabym się z tym dziwnie, widocznie ktoś zrobił na nim wrażenie

no a mnie sie wydaje ze to troche bez wyczucia jak facet oglada sie za innymi kobietami i tak samo jak sie zachwyca nimi przy swojej dziewczynie moze jestesm przeczulona ale chyba zawsze tak uwazalam

Gość pomidorye
nie zdradzi...czesto włąsnie zdradzaja, ci zo graja :"kochanych mężulkow"..i sa stucznie mili, bo sie boją zony tyrana i zazdrosnika..a jak facece szczerze mowi co mysli, znaczy sie, ze wie,ze jego kobieta jakos to zniesie:)po prostu jest szczery i tyle

pomidorye ale czy naprawde nie bylabys zazdrosna i nie czulabys sie dotknieta??

to zależy czy ja bym czuła się doceniana na każdym kroku :) Kiedyś jak przedstawiałam mojemu facetowi moją najlepszą przyjaciółkę, która jest uosobieniem piękna miałam duszę na ramieniu... Niepotrzebnie, bo nie dość, że mój facet nie wspomniał słowem o tym, że jest cudowna (a skubana jest :) ), to jeszcze nie widziałam w jego reakcji nic, co świadczyłoby o tym, że padł z wrażenia :) Gdyby cokolwiek powiedział na jej temat miłego to pewnie bym długo to rozpamiętywała ;)))))

Gość pomidorye
kro moze wcale nie ejst taka piekna ta Twoja przyjaciołka

kro coz tylko pozazdroscic faceta bo jak widac malo takich :(

Wyborne! Kiedy nie ma problemu, to trzeba go sztucznie stworzyć, najlepiej czepiając się o bzdurę. Później takie panienki dziwią się, dlaczego mężczyźni od nich odchodzą. Ech, szkoda gadać ...

jako facet moze powiedz jak ty bys to odebrał a nie od razu do odstrzału??!!

Ja nie wiem, o co się złościć. Jak ktoś jest ładny, to to i tak widać, czy się o tym mówi, czy nie. Ale przecież nie tylko wygląd się liczy w drugim człowieku. Często jest on rzeczą drugorzędną, a nawet trzeciorzędną. Nie ma powodu, żeby z góry traktować facetów jak bezmózgie penisy, które podnoszą się na widok ładnych kobiet a im ładniejsza, tym bardziej do nich ciągną:O Może mają tylko 3 zwoje mózgowe, ale tez czasami ich używają;) :P

deska prosze ci nie odpisuj juz bo mnie to załamuje jasne a jak stwierdze ze jest niezla to jeszcze moze trojkat zaproponuje....

A czy z mojego komentarza naprawdę nie można wywnioskować, jak bym to odebrał? Myślenie nie boli. Jeśli piszę, że sztucznie robisz wyjątkowo głupi problem, to chyba jasne, że sam bym się nie przejął. Czy jeśli jestem w związku, to ze świata automatycznie znikają piękne kobiety, albo czy już nie mogę docenić urody innych osób? Ile Ty masz lat, że pytasz o takie pierdoły?

>pomidorye jest :) Jest niska, drobniutka, ma śliczne zielone kocie oczy, uroczy uśmiech, długie ciemne włosy, urodę ślicznej elfki, do tego przesympatyczna i inteligentna :) Mężczyźni padają z wrażenia - zresztą im się nie dziwię ;) >goździkli i koraliki nie ma czego zazdrościć, bo to już przeszłość.... i wywinął o wiele gorszy numer trochę później :D

6 i wlasnie ide do zerówki einstainie!!! a tak dla jasnosci - watpliwosci co do tego ze na swiecie jest masa atrakcyjnych dziewczyn poza mna nigdy nie mialam ale swiadomosc tego a sluchanie jak facet je komentuje to dwie rozne rzeczy ja tez slepa nie jestem ale jakos nie pamietam zebym kiedys z takim tekstem wyleciala do factea dobranoc panu

kro dzieki za mnie pocieszylas moze faktycznie nikt nie jest idealny ale ja nie przywykam do takiego zachowania u faceta i szczerze mowiac sama juz nie wiem czy wrocic do tego przy jakiejs okazji i to skomentowac czy UDAC ze nic sie nie stało

>goździkli i koraliki Nie ma ideałów - to pewne :) Mój kumpel ostatnio też spojrzał na fotkę tej wyżej opisanej ślicznej elfki i powiedział \"niezła\" :D Byłam cholernie zazdrosna ;) I wcale nie przeszkadzało mi w byciu zazdrosną to, że kumpel i tak nie interesował się nię jak facet, bo jest gejem :)

Gość realistycznie
coz za dziwne rozterki gozdziki i koraliki. faceci mysla i reaguja kierujac sie logika i realizmem; skoro jest b. ladna to przeciez nie mogl powiedziec ze jest brzydka.. no tak czy nie? po za tym jestesmy wzrokowcami, podobaja nam sie ladne samochody, ladne hi-fi, ladne dziewczyny i nie ma co doszukiwac sie w tym podwojnego dna.. to wlasnie obrazuje podstawowa roznice miedzy meskim i kobiecym postrzeganiem.. wy dziewczyny wszystko komplikujecie..

Gość kala_3333
jej a mój jest fotografem z zamiłowania i ostatnio 3 godziny na weselu, na którym byliśmy gośćmi fotografował żonę swojego kumpla nie czułam się zazdrosna :D

Gość Zołza123
Ja wysłuchując co rusz takich tekstów typu: jaka laska ale bym ja..... zupełnie przestałam się tym przejmować:/Fakt, na początku wybuchałam gniewem - lub raczej ciętą ironia, później przyjęłam taktykę odowiadania: rzeczywiście jest ładna, nastęnie jak i to nie pomogło - powiedziałam mu od serca co myśle o takich tekstach - gdy przy okazji mnie nie powie nic milego. Gdy i ta metoda nie pomogła przestałam zwracać na jego teksty uwagę - jakbym ich nie slyszala. Poki co przynosi najlepszy skutek- bo o 2 minutach piania mu się brzydnie ze nie ma do kogo wyglaszac swego monologu. A dodam ze potrafi tak elegancko gwizdac na dziewczyny, pomrukiwac, jak przechodza- w moim towarzystwie of corse , ze jest to narawde denerwujace. On osobiscie uwaza, ze przecież zartuje i popatrzec przecież może - tylko dotykac nie :P A cholera oglada sie za takimi blondynami 1,75 koniecznie w mini z zainwestowanymi 300zł w solarium z prostymi dlugimi wlosami , czyli prawie zupelne przeciwieństwo mnie :P

kolejna kobieta ktora lubi byc oszukiwana i myslec, ze faceci nie oglądaja sie za innymi

a mnie to jakos nie sprawia problemu, sama potrafie docenic piekna kobiete np. idaca ulica, czasem tez wskazuje na taka i mowie mojemu facetowi \"zobacz jaka sliczna\" :)

no moj nie mowi \"ale bym ją ...\" a co sobie pomysli to juz jego sprawa, myslec mu nie zabronie ;)

Gość Zołza123
Wiesz, nie myslę ze facet nie ogląda się za innymi, bo widze ze sie ogląda. I cholera mnie bierze, gdy wywala do mnie z takim tekstem - opowiadac tez lubi, jaka to lasencje tu czy tam dzis widzial. Moze mu się do cholery zbrzydłam ?? Nie wiem- jesli cos jest na rzeczy to wyjdzie tak czy tak, wtedy nie bede miec watpliwosci zeby puscic go kantem. Z drugiej jednak strony - facet ma oczy i widzi ze jakas tam ma niezly tylek czy jak to zwal, uwazac ze on jednak nie widzi itp to tez jest robienie siebie w bambus bo przecież widzi no nie ? sprawa wyglada tylko tak, ze jedni potrafia kulturalnie sie wypowiedziec inni niestety nie - a co sobie pomysla - zgodnie z przedmowczynia twierdze - do ich mysli nie wejdziesz

Gość Zołza123
Można , też jestem tego zdania - choc po drugie moj luby to typ, ktory sie musi uzewnetrznic , jak jest zly to k...uje , jak sie cieszy to wariuje, jak sie napali jak arab na kurs pilotażu to wygaduje takie idiotyczne teksty . A po chwili mu przechodzi. Może sie mylę , ale mam watpliwosci, czy gdyby rzeczywiscie mial mozliwośc zagadałby do takiej panny jednej z druga :P Odwaga przy kims to raz, odwaga do kogos to dwa .

Gość Zołza123
Aczkolwiek mógłby sie pohamować , bo ja jestem wobec niego w porządku i pod tym względem.

no to ja nie moglbym rzucac takich tekstow, bo moja kobieta nie ma żadnych wątpliwosci, ze nie mam zadnych oporów w zaczepieniu kobiety w jakiejkolwiek sytuacji :D