Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemele

Co dla tych, ktre nigdy nie miay orgazmu

Polecane posty

Gość elemele

Dzis w pewnym momencie wpadlam na swietny pomysl jak wam, ktore nigdy nie mialyscie orgazmu, wytlumaczyc, do czego jest to podobne uczucie. Wyciskalam.. tak tak, nie smiejcie sie, mysle ze nie jedna osoba przyzna mi racje...otoz wyciskalam sobie takiego duzego bolacego pryszcza. I w pewnym momencie trach, wystrzelila z niego ropa. W tym momencie nawet tak jakby jeszcze bardziej zaboli ale zarazem jest taka ulga. Podobnie jest z orgazmem. Ktos tez tlumaczyl, przysiegam, ze czytalam to w jednej ksiazce, ze orgazm jest podobny do kichania. Tez che nam sie kichnac, chce i nagle kichniecie, taka ulga. Ale to z pryszczem jest moim zdaniem lepsze, bo silniejsze wrazenia:) I co Wy na to?

Gość Andzia1223
To ze tak wycisnelas pryszcza to rozsialas po calej twarzy bakterie :D

Gość elemele
to niby co robic z pryszczami? niektorzy mowia zeby nie wyciskac tylko zostawic. i do dupy wtedy jest, bo ta ropa twardnieje i zostaje pod skora i dopiero wtedy trudno ja wydobyc

dobrze ze ja przezywam \"klasyczny\" orgazm-z partnerem podczas stosunku i nie musze sie uciekac do wyciskania pryszczy by poczuc jego namiastke-chociaz mi sie wysiskanie syfow z tym nie kojarzy. prawie jak widac robi wielka roznice ;) zamiast niszczyc cere to proponuje pocwiczyc miesien kegla ;)

Gość bułka paryska
Heh, ja przeżywam intensywne orgazmy, ale niestety mąż mi tego zapewnić nie potrafi. Jedyną osobą, która doprowadza mnie do orgazmu jest mój 7-letni synek, którego nauczyłam by robił mi minetę.

Gość jasmine_love
elemele.. ty chyba chodzisz do przedszkola jak nie wiesz jak sobie sprawić prawdziwą przyjemność i przeżyc orgazm, tylko wyciskasz pryszcze i wtedy przeżywasz(!) ...kuriozalne!

Gość jasmine_love
bułko paryska.. psychiatra zaprasza!

Gość bułka paryska
O co chodzi?! Nie wiem, nie wnikam... Teraz mam w planach przejście krok dalej. Mianowicie będziemy ćwiczyć minetę analną. Ale na tym już koniec. Nie dopuszczę by doszło między nami do seksu (w przyszłości)

Gość Wredniak.
Pięknie obrazowo wyjaśnione! Szkoda, że nie przyszło Ci do głowy inne porównanie - jak np. masz zaparcie i mocno przesz, żeby zrobić kupę... Przesz, przesz i w końcu kupa wylatuje. Co za ulga, prawda? :P

Gość mausky
Wredniak- pozdrawiam, celny komentarz :D Bułko paryska- jakos nie moge sie oprzeć wrażeniu,ze jestes syfiastym zapryszczonym gówniarzem, klikającym pod kołderką, wynoś się stąd, to było niesmaczne :P

Gość 070707Ka
Ale z tym kichaniem sie zgadza wg mnie. Oczywiscie ze ot tylko przeosnia, ale uczucie podobne ;)