Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwja mir.

szukam orginalnego pomyslu Jak zrobic niespodzianke mezowi

Polecane posty

Witam wszystkich .Wiele przeszlam ostatnio z mezem .Zdradzil mnie ,ale wszystko juz za nami .Teraz chcemy by bylo znow jak kiedys .Ja jednak nie moge sie tak szybko pozbierac .Wczoraj prawie nie rozmawialismy .On chce sie przytulac mowi ze juz bedzie dobrze ze mnie kocha .Ja nie moge mu zaufac ,ale chce tego by bylo znow dobrze .Chcialabym cos wymyssli dla nas obojga ,by uleczylo to co sie stalo .Powieccie co robic jaka sprawic mu niespodzianke .Dluzej tak nie moze byc bo sie wszystko rozpadnie

on zawinil i on powinien sie starac teraz jak cos mu przygotujesz, pokazezs mu ze moze cie zdradzac ile wlezie a ty i tak bedziesz wszystko dla niego robic...

a czemu nie dawalas mu zadnej szansy skoro piszezs ze wszystko jest ok?.. nie rozumiem cie albo wszystko jest ok i zapominasz, a nie tak jak ty robisz niby wybaczona jest zdrada a jednak grasz wielce obrazona... no tak to rozumiem

Masz racje wlasnie tak robilam jak piszesz ,ale to takie trudne .Chwilami wydaje mi sie ze juz bedzie dobrze a tu znow powracaja te swstretne mysli .Zdradzil mnie z moja kolezanka .Prawie na moich oczach .Potem kiedy juz z nia nie byl to kazal mi czekac az mu przejdzie uczucie do niej .To nie jest latwe .Kocham go ale ciegle widze jak jest z nia jak sie na nia patrzyl co o niej mowil .Jednak chce sprubowac ale nie wiec co mam robic .

Myślę,że wypad gdzieś w odludzie w dwoje dobrze by wam zrobił. Tylko wy jakaś górska chata itp;-)

Gość jak to jest.......
bedzie jeszcze dobrze, ale zanim bedzie prawie jak kiedys, minie bardzo duzo czasu, wiele rozmow itp. budowanie utraconego zaufania to ciezka praca, dla obojga was, mimo ze to on zawinil

Potem kiedy juz z nia nie byl to kazal mi czekac az mu przejdzie - noz kurwa to jeszcze facet po zdradzie warunki stawia a ty sie godzisz... prawie na twoich oczach cie zdradzil a ty dalej wierna jak pies.... no ja w ogole nie moge tego zrozumiec i jedyne co mi przychodzi do glowy to ze jestes z nim dla kasy, zadnego innego powodu nie widze

Wyobrazcie sobie ze byly jego urodziny .Wyszykowalam mu wszystko .Przyszla cala rodzina i Ona z swoim mezem .Nie baczac na nikogo siedzial koloniej ocierajac sie caly czas o nia .Patrzyl jej gleboko w oczy .Potem razem wyszli .Ubieglej nocy nie bylo go i to wlasnie tej nocy zdradzil mnie z nia w jej sypialni .Ja o tym oczywiscie nie wiedzialam .Wiec jak rano wrocil do domu to jeszcze go prosilam zeby zaczelismy na nowo ,ale on mial maslane oczy i zyl tylko tym co przezyl w nocy.To tylko jedno takie zdazenie .Jest ich wiele i nigtore naprawde bola .Staram sie teraz jak moge by znow bylo ok Mamy dwoje dzieci i chcialabym by nadal bylismy rodzina

ahhh tu w gre wchodza dzieci wiec nielatwo sie rozstac ale zniesiesz nastepne zdrady jesli teraz to tolerujesz? jesli chcesz mu jeszcze jakies prezenty robic, ale ja sie pytam czy on zasluzyl na prezent??

lepiej pakuj torby i sie wyprowadz albo wystaw jego walizki za drzwi jak taki jest madry ja bymw ogole na twoim miejscu z nim nie rozmawiala a ty jeszcze jakies prezenty robisz... no kurwa 😠 ja sie nie zdziwie jak znowu za kilka dni sie dowiesz co wyczynia twoj wspanialy maz

Moz mowil ze nie miala zadnych oporow ze wrecz nalegala by sie z nim przespac wiec on to poprostu zrobil - a ty mu glupia wierzysz... no jasne ze wybierze rodzine jak ma posprzatane, poprawne i obiad przygotowany to kazdy glupi to woli niz samemu wszystko robic... a co do aparycji tej kobiety to tylko twoja opinia, dla niego ona moze byc ladniejsza niz ty.. a dlaczego ty masz sie niby starac?! mozezs pokazac ze chcesz dalej byc z nim, itp ale ja widze ze ty skaczesz wokol niego i robisz wszystko zeby tylko znowu cie nie zdradzil

To ze jest brzydka do nie tylko moja opinjia .Wielu ludzi tak twierdzi .Pozatym ,wlasnie ze ja nie skacze kolo niego .Pisalam o tym ze nie rozmawiam z nim ze siedze i zajmuje sie wlasnymi sprawami .Widze ze sie staraz ze prubuje rozmawiac ze mowi zebysmy cos zrobili dla nas .Tu zaczyna sie wlasnie moj problem tak mnie skrzywdzil ze nie moge przez to przejsc .Chce by bylo dobrze ale jak patrze na niego to tak jagbym go nigdy nie znala.Chce to zmienic dac mu szase ale nie wiem co mam robic jak sie zachowac ? Co mowic ?Kurcze powoli wysiadam

Potrafie byc naprawde wstretna .Wymawialam mu to caly czas .Potem powiedzialal zebym juz przestala bo to jest destrukcyjne .Wiec wpadalam w kolejna skrajnosc i przestalam sie zupelnie odzywac .Wiem ze wszystko takie niezrozumiale ,ale mi juz poprostu nerwy siadaja .Szukam chaotycznie pomocy ale jej nie dostaje .Nie mam silnego charaktru i wiem ze juz wiecej nie zniose

wiesz co ja bym na twoim miejscu zrobila? w ogole sie do niego nie odzywala, tylko sprawy sluzbowe poza tym normalnie bym zyla, tzn robilabym wszystko to co robilam przed zdrada a poza tym nie pozwolilabym sobie na takie ponizenie nie wyobrazam sobie ze facet mnie zdradza i dytkuje mi co mam robic a ja sie zgadzam..

Oliwio... zanim zaczniesz wymyślać jaką niespodziankę zrobić mężowi, najpierw uporaj się z tym co on zrobił. Bije z Ciebie ból i żal - nic zresztą dziwnego. Nie wiem tylko dlaczego w tej sytuacji to TY chcesz się starać o to, żeby było dobrze? Radziłabym Ci najpierw zająć się sobą, uporządkować uczucia. Bo w tej chwili to wygląda tak, jakbyś na siłę chciała wszystko naprawić. A na to trzeba czasu. Nie wystarczy jedna niespodzianka. Zresztą, w tej sytuacji, kiedy masz takie uczucia a nie inne, to nie Ty powinnaś wymyślać niespodzianki...

Gość wspoczlczujaca ale..
czesc. Ja uwazam, iz jesli do czegokolowiek dazyc to przedewszystki klania sie Wam TERAPIA MALZENSKA !!!!!!!!!!!! Bez niej ani rusz.. bo wewnatrz Ciebie jest tyle ukrytych konfliktow, ze nawet jak jestescie razem to wewnatrz Ciebie dzieja sie rozne rzeczy a co do meza on tez pewno jest zagubiony.. Osobiscie facet, ktory zdradza wg mnie nie zasluguje na wybaczenie a jesli idzie o dzieci? hmm lepiej dziecia bedzie gdy beda mialy tatusia i mamusie oddzielnie anizeli beda wychowywane w toksycznej rodzince Al to Twoje zycie Twoja sprawa.. Polecam TERAPIE a wtedy dopiero mozna myslec o calej reszcie. Ps. W panstwowych placowkach sluzby zdrowia - przychodniach idzcie do psychiatry i zapytajcie sie czy przyjmuje tam rowniez psycholog.. Czetso taka placowka ma psychologa, ktory przyjmuje ale nie rozglasniaja tego by zaduzo ludzi z niego nie kozystalo przypadkiem bo przeciez lepiej gdy ludzie lecza sie prywatnie, oni maja mniej na glowie wowczas ;) a taki psycholog czesto przyjmuje panstwowo a procz tego prywatnie ;)

Bardzo wam wszystkim dziekuje za wasze wypowiedzi .Teraz wiem ze to nie takie proste jak by sie wydawalo .Widze ze nie poradze sobie z tym wszystkim .To dobry pomysl zeby isc do psychologa i wogule zeby najpierw poukladac swoje wnettrze a potem zaczac na nowo zyc .Jeszcz raz dziekuje .Tu znalazlam wypowiedzi ktore byly mi potrzebne .Moze mi sie uda ,moze nam sie uda ? Podobno czas goi rany wiec i moje moze kiedys sie zabliznia .Pozdrawiam was wszystkich i kazdego z osobna .Podam tez swoj adres mailowy moze ktos bedzie chcial nawiazac ze mna katak astra7a@tlen.pl zycze milego dnia

Gość gość
ja cie doskonale rozumie jestem w takiej podobnej sytulacji jak ty i ludzie ktorzy tu odp. nie maja pojecia nie jest latwo spakowac sie i wyjsc albo jego wyrzucic zdrada boli jakcholera ale czlowiek po pewnym czasiemimiotego zeto boli i zaufanie jest zrujnowane chce to ratowac nawet do tego stopnia ze mimo tego ze on zawinil to my kobiety jesli nam nanim zalezy chcemy zeby mu bylo dobrze zaskoczyc go czym tylko niewiadomo czym? chcemy zrobic cos zeby on naprawde poczulze gokochamy i zrozumial ze zrobi lblad i myslal ze takie cudo i tak wspaniala kobiete stracic ja mimo tego co tu pisza mimo tego moze jestemglupia niewiem?czhce ratowac zwiazek nawt tym ze ludzie twierdza ze sie ponizamy i ze to oni powinni o nas zabiegac ja cie rozumie mojtez chcial w jakis sposob naprawiac ale zlosc ktora we mnie tkwila nie pozwalala na to pozdrawiam cie i powodzenia ci zycze

Gość gość
Jeśli zdradził to sam fakt że nie jest cie wart. Nawet jak się ułoży to i tak będziesz przekonana że cie zdradza . Będziesz szukać dowodów na to że znów to zrobił . Będziesz sprawdzać jego prywatne rzeczy telefon , kieszenie, portfel a nawet torbę jak nosi do pracy. Wnet on się zorientuje i będzie miał pretensje że mu nie ufasz i to NIE małe ... Obwini cię za rozpad waszego małżeństwa. Pokaz mu że wiele mężczyzn zasługuje na ciebie on nie jest jedynym mężczyzną który patrzy na ciebie z pożądaniem... Powinien być zazdrosny i doceniać skarb jaki posiada w domu. Piękną i nie powtarzalną jedyną w swoim rodzaju żonę. A jeżeli to go nie rusza to daj sobie z frajerem spokój. I baw się życiem tak jak on się bawił za twoimi plecami.

Gość gość
Zapuzno pisze ale ze by zgasic tow bol trcze zradzic tez i tyle...