Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agid25

ginekolog - kraków

Polecane posty

prosze o pomoc. potrzebuje namiary na dobrego ginekologa w okolicy krowodrzy. jestem w ciazy i interesuja mnie wizyty w godzinach popoludniowych. mieszkam tu od miesiaca, zaczelam prace i nie mam mozliwosci zeby zorientowac sie w terenie.

Ja znam b.dobrego,ale musiałabyś kawałek dojechać.Interesuje Cię Ruczaj?Jeśli tak,podam namiary.

Gość aNeee
Ja również znam bardzo dobrego ale w Podgórzu.

Gość przytul mnie
a ja znam dobrego i przyjmuje w kilku miejscach: stare miasto, grzegozki no i oczywiscie ginekologia na kopernika. czasem warto dalej dojechac i miec swietnego specjaliste dr Kaim wpisz w wyszukiwarke powinnas znalesc. jest jeszcze wpisane ze przyjmuje na stawowisclnej ale gabinet przeniesli na dietla

Gość przytul mnie
stare miasto: wpisz fertility clinic tam przyjmuja spacjalisci z CMUJ ginekologii

Gość a ja wiemmmmm
juz kilka lat chodze do ginekologa na ul.batorego w centrum.to panstwowa przychodnia ale terminy sa b.przyjazne zreszta jakby co to mozna przyjsc zawsze w godz od 8-17.poloecam dr MIS i dr KOSIBE.kobiety sa z nich b.zadowolone jest usg w gabinecie a to wszystko za darmo.polecam!

Gość ja tez chodzilam do Kosiby
jeszcze nie w ciazy - jak mieszkalam w Krakowie; a moja kuzynka do niej w ciazy chodzila, i kolezanka tez i byly bardzo zadowolone.

Gość kasinkaaaaaaaaa
dr jan Kuś ul Mieszczańska 2/15 a pracuje w narutowiczu

Gość malutka102
pisecie o ginekologach z krkaowa. ja tez jestem z krkaowa i chcialam zapytac czy nie orientujecie sie ile kosztuje, wlasnie u krkaowksich ginekoloow usoniecie nadzerki? porosze napiszcie ile kosztuje i dajcie namiary. bo moj jest na ruczaju - swietny facet, ale 400zl :( nie stac mnie