Anna7 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Szukam opiekunki do starszej kobiety (92 lata) po udarze. Praca w centrum Warszawy (bez zamieszkania). Chętnych proszę o kontakt na maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna7 0 Napisano Sierpień 28, 2007 zjadłam literke miało być : Pilnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna7 0 Napisano Sierpień 28, 2007 \"z\" w wyrazie Warszawa też udało mi się pominąć-nerwy przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Sierpień 31, 2007 a pensja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 ile godzin dziennie i jaka kasa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Wlaśnie. Nigdy nie podadzą pensji, żeby nie zrażać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna7 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dziwię się,że nikt nie napisał do mnie maila... pensja to około 1000zł do 1200/miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Nikomu nie chce się pisać jak nie wiadomo jaka pensja ;) Mnie akurat wcale praca nie interesuje ... Podejrzewam większość tutaj tak samo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to malutko Napisano Wrzesień 15, 2007 przeciez praca z osoba starsza tonie to samo co z nowodorkiem...nie mowiac ze to osoba zchorowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach