Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalia 24

załamka/

Polecane posty

Gość Rozalia 24

doradzcie co ja juz mam robic:( otóż od roku mamy problem z siostrą mojego męż atzn męza od 4 miesięcy, ale problem zaczoł sie jak byliśmy narzeczeństwem:/ Otóż siostra mojego meża jest o wszytko zazdrosna, odkad dowiedziala sie o naszym ślubie:nie odzywa sie, jak przyjedza do tesciów to mruczy cos pod nosem, nie zaprasza na imieniy ani swoje ani meża, ani córki urodziny kótra jest chrześnica męża:(a dawniej brat był wzorem dla niej chociaz starsza od niego o 8 lat...co tylko potrzebowala byl na jej zawoalnie:) noi w niedziele byl odpust i nic ani me ani be..ale tesciow epojecahli, i wieczorem maz pyta gdzie byli a oni ze przed sobą:/ a tesciu ze u ...(siostry na odpuscie) :( to to ja wyszlam do wc..a moj mąż wyskoczyl ze on juz tego nie zniesie, ze ona nie ma jezyka w gębie, ze dawniej jak potzrebowala to byl na jej zachcianke, a teraz ma w d...e a mamuska ze co ty mowisz to ty ejstes uparty( a moj mąz wlasnie za dlugo byl dobry) a ona mialam m...rde nie wyparzona:( ze powinismy przyjechac przeciesz nie tzreba zapraszac...no kurde wkurzyl sie i zaczol krzyczec zeby w koncu po jego stronie staneli a nie tylko curcia..i jeszce nagadal...ze zaprosza dopiero na komunie w maju...a wtedy ja na 100 nie pojde tylko do kosciola;)

Gość Lulu na moście
Ale dokładnie o co ci chodzi??

chodzi o to że szanowna autorka umie wyrażać myśli i zna ortografię z gramatyką na poziomie 12 - latki i zapewne tyle ma :O

Gość Lulu na moście
Aaaa, skoro tak, to rozumiem.

Gość kasia end kasia
pojebane ejstescie:/ dziewczyna ma problem...

Gość Lulu na moście
No, ma. Z wysławianiem się.

Gość a teraz pozostala tylko...
taaaaa..ma problem, z ortogriafią i wyrazaniem swoich mysli