Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyneczka22

czym zrobic taki blond!!!!

Polecane posty

Gość Blondyneczka22

Hej pomozcie!! ona ma sliczny odcien blondu czym moge taki uzyskac jak jest na forum fryzjerka blagam o pomoc!! http://zyciegwiazd.onet.pl/54083,1,6,nieudane_operacje_plastyczne_gwiazd,galerie.html

o łeee! sama chce sobie pojasnic moje blond wlosy,ale nie do tego stopnia :/ jej wlosy sa tragicznie, nie radzie ci takich robic!

Gość andzialindzia
Ja już takie miałam :/ beznadziejny kolor, mi się wogóle nie podobał i zmieniłam. Jak takie coś zrobiłam sobie na głowie? zwykłym rozjaśniaczem. Zawsze po nim wychodzi taka żółć albo biel. Jeśli ci nie wyjdzie za ładny, to po rozjaśniaczu połóż farbę w złocistym kolorze, albo szampon koloryzujący, w ciepłej, jasnej, słonecznej tonacji.

Farba srebrzysty jasny blond - Natural & easy firmy schwarzkopf + po kazdym myciu włosów można stosować srebrzyk fryzjerski, który nada włosom chłodniejszego odcieniu i nie będą żółte:)

Gość VaNiLLaa
Znam DZIEWCZYNY które nie lubią różowego koloru, nie noszą tipsów , nie chodzą na solarkę itp a mają blond włlosy. Po prostu im taki kolor pasuje. Nie można oceniać człowieka tylko po kolorze jego włosów. Może taki stereotyp panuje ale on jest krzywdzący. Nie każda blondynka jest głupią Paris Hilton czy Dodą.