Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja ich nie cierpie

Nie cierpie moich sąsiadów!!!!!!

Polecane posty

Nadiya26l, o co ci chdzi? Napisałam jak jest!!! sama się lecz!! O co Ci w ogóle chodzi - mam się leczyć bo mam wrednych sasiadów?? Co ty gadasz??? Panie Bolesławie - jesteś genialna- można mu zrobić zdjęcie lub nakręcić film komórka jak to robi - bedzie dowód!!!! "równie dobrze oni mogą mówic ze mają sąsiadkę taką przemądrzałą paniusię" To nie bedzie prawda. "co to się o wszystko obraża" A CO??? mam ich chwalić, ze niszczą cudze samochody, czy nie maja szacunku do pracy jaką ktoś włożł w zasadzenie kwiatów??? Może to zachowanie nie zaśługuje według ciebie na potępienie???? Może rozsiewanie o kimś obraźliwych plotek jest normalne?? "incydent na poczcie-po jaką cholere wdawałas się z nia w rozmowę jak jej nie lubisz? ja nie gadam z ludźmi których nie lubię" Powiedziałam jej tylko "Dzień Dobry", a ona powiedziała "nie dla ciebie", więc naturalne było zapytanie sie dlaczego, a potem przeciwstawianie się temu, żeby ona obrażała mnie i mojego chłopaka!!! Tak trudno to zrozumieć???

O co wam chodzi z tymi rudymi? Są rudzi, a co nie miałam tego napisac?

niech ja tylko zdobede dowód że jej mąż przebija opony :D Już widze mine rudej baby jak jej mężuś bedzie miał kłopoty :D

Gość no na pewno się
ucieszy :P Że ma prestekst by Cie dręczyć :P

Gość ...........oj............
"co to się o wszystko obraża"-----pisząc to miałam na myśli INCYDENT NA POCZCIE a nie jakieś posrane kwiatki-kapito? i nie drzyj się kobieto, bo połowa ludzkości ma w dupie ciebie i twoich zakichanych sąsiadów i tak na prawdę robia ci łaskę interesując sie tym beznadziejnym tematem!

Gość zgłoś ich na policje nie ma
się co cackać :-o

paaskudna 💤 kojarzy mi sie z ukrainkami, zupełnie nie wiedzieć czemu :P nie mów tylko, że chcesz z tym na ulice wyjść :O

Gość zgłoś ich na policje nie ma
co ty piszesz? :P

Jeśli puszczają psa bez smyczy, niszczą mienie, hałasują w nocy (w dzień zresztą też) - to wszystko są rzeczy, jakie można zgłaszać w spółdzielni/straży miejskiej/na policję. Parę mandatów i spokornieją. PS. Kamerka internetowa w oknie z nagrywaniem może być pomocna.

Gość kamera internetowa jest droga