Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tam razy 2

jest tu jakis informatyk? albo ktos znający sie na PC-tach?

Polecane posty

Gość ktos tam razy 2

mam problem z zainstalowaniem drukarki HP. tzn. moja sasiadka popełniła jakis bład podczas instalacji. teraz podłączając ją pod USB wyskakuje komunikat o nierozpoznanym urządzeniu. odinstalowywałem juz ja kilkakrotnie. itp itd i nic :O zabrałem ja do siebie do domu i jest w 100% sprawna. instalacja przebiegła bezproblemowo. co mi poradzicie? mysle ze zostały jakies składniki ktore robią syf w systemie ale nie mam pojecia gdzie one sa i jak je usunąc.

Gość ktos tam razy 2
jest znak zapytanie pod urzadzeniami USB

Gość ktos tam razy 2
domyslam sie w czym był problem. została ona podłaczona pod PC-ta przez instalacja oprogramowania. a w instrukcji wyraznie jest napisane zeby tego nie robic. bo moga wystpic błedy

W menedżerze* oraz zainstalowany* - z pośpiechu, przepraszam. :O Jeśli masz znak zapytania jakiś, to coś poradzimy. Możesz jeszcze wyłączyć komputer, włożyć kabel od drukarki do innego gniazda i ponownie uruchomić. Powinno wykryć.

Hm... Uruchom znak zapytania (PPM) i spróbuj zaktualizować/zainstalować sterownik (najpierw z wybranej lokalizacji, a później automatycznie).

Gość ktos tam razy 2
nie ja ja instalowałem pierwszy. robił to ktos innny. nic nie pomaga. aktualizuje sterownik i nic :O wkładałem w rozne gniazda USB i to samo. wykrywa "nieznane urządzenie" nawet wtedy gdy jest zaisntalowany driver w systemie

odinstaluj sterownik drukarki:P odłącz kabel usb restrart zainstaluj ponownie sterownik restart podłacz kabel USB do komputera Może wtedy załapie :classic_cool:, nie zaszkodzi spróbować. To zależy trochę od windowsa. Jeśli to jakiś zabytkowy typu Win 98/Me to raczej nic nie zrobisz:O jak tam zgłupieje to na dobre:D