Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szesnastolatka

Jakie sukienki modne na wesele jesienią????

Polecane posty

Gość Szesnastolatka

Jestem szczupłą szesnastolatką (brunetką z ciemną karnacją) i w październiku wybieram się na wesele w charakterze gościa.Tylko mam problem bo zupełnie nie wiem co na siebie włożyć. Podobają mi się sukienki w kropki czy takie durze grochy. Ale czy takie sukienki nie są zabardzo oklepane?? Co będzie modne tej jesieni? Proszę doradźcie mi coś :) mile widziane linki z jakimiś fajnymi sukieneczkami. Z góry dziękuję :)

Gość Szesnastolatka
No masz rację. Może ktoś poda jakieś linki z fajnymi kieckami??

Gość Vilemo 28
Żebyś w tych grochach sie za bardzo nie rzucała w oczy lepiej kolor jednolity na wesela sukienki jaki uważasz że Tobie pasuje modne są ciemne brąze ale i czrwone (no to też krzykliwe)

Gość dominika1987
może coś w zieleni -> modny w tym sezonie

w sklepach lada moment beda \"cieplejsze\" sukienki modne na jesien-zime, napewno cos znajdziesz na siebie generalnie unikaj grochów, balerinek czerwonych sukienek oraz bialych:) reszta w dobrym smaku dozwolona i napewno nie oklepana, poprostuj musisz przymierzac bo nie kazda sukienka ktora Ci sie spodoba bedzie Ci pasowała:)

Gość dominika1987
iflonka, dodałabym do tego ''zakazanych" również złote i satynowe

dominika1987 racja chociaz ja satynke bardzo lubie i jest bardzo elegancka tylko wazny jest fason sukienki, ps na wesele czarnego koloru tez nie polecam aczkolwiek jest klasycznym kolorkiem to jednak na weselu sie cieszymy i ubieramy w jasne kolory:) aha ze wzgledu na to ze sama mam za kilka dni wesele zauwazylam(i bardzo fajnie ze sie tak dzieje) ze bardzo modne sa sukienki krotkie, nie takie\" studniówkowe\" do kostek tylko dlugosc w kolanko lub za :)

Gość Szesnastolatka
Dzięki wielkie za wszytskie rady:) napewno skorzystam:)) I zapraszam do dalszego wypowiadania się na ten temat:) Buziooolki:*

Gość Jestem sensem istnienia..
ja mam wesele za 3 tygodnie. Kupilam zlota sukienke przed kolana na ramiczkach. W mocnym złotym złocie, slicznie wyglada do opalenizny i przede wszystkim do rozpuszczonych prostych wlosow. Znalazlam do niej zandalki na szpilce i mała kopertowa torebke. Te wszystkie szalowe suknie z tandetnymi gorestami odpadaja. Wole klasyke.

Gość IzoldaAnnaMaria
Ja też uwielbiam grochy, kropki, koła:) Na wesele pasuje jak najbardziej. Skoro wesele w październiku to z zakrtymi ramionami bym założyła, bo już chłodniej jednak;) Ja 25 września jadę na wesele w tej sukience http://www.fairfashionstore.com/moda/sukienki/irena-dot-dress.html Do tego paseczek i kreacja gotowa:)