Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inna Forma

Marzy mi się flirt z panią 25-35 lat.. jestem kobitką BI

Polecane posty

Gość Inna Forma
Probowałam nawiązać znajomość przez net.. Wszystko miło się zaczyna i kończy. Dziewczyny tylko fantazjują i .. koniec. Raz wspolnie z nowopoznaną pieściłyśmy się rozmawiając na gg jednocześnie. Sympatyczne to było. Orgazm też niczego sobie :P Mogłam poznać fantazje innej kobitki. Chciałabym jednak czegoś więcej, np.jakąś rudaskę z miseczką D ;)

Gość hmmm................
no ja niestety tylko szatynka z miseczka A :P w necie w ogole ciezko kogos poznac, koniec koncow kazdy boi sie konfrontacji w realu chociaz ja mojego mezczyzne poznalam wlasnie w sieci ;) i od seksualnego charakteru sie zaczelo wlasciwie...

Gość Inna Forma
hmmmm... -> o czym ty marzysz, co chcesz zrealizować? Szybko, bo topik zaraz umrze :classic_cool:

o czym marze ? o jakies normalnej dziewczynie - bez zachamowan ale delikatnej, z ktora moglabym powoli oswoic sie z seksem, po to zeby pozniej moc szalec na calego ;)

takiej przy ktorej nie musialabym czuc wstydu, ktora by mnie nie osmielala - a jezeli juz to w ten specyficzny podniecajacy sposob moglaby byc wulgarna, a moglaby byc subtelna bylbym sie dobrze przy niej czula - to musi byc TO co, wspolny jezyk

Gość mnie tez sie marzy
...mam 35 lat,szczesliwa mezatka,zadnego doswiadczenia w tej sferze tylko jednorazowy ceberek z kobieta..

Gość lille_miss
hey, ja tez sie przylacze :-) 31 lat, mniej lub bardziej szczesliwa mezatka;-) Mam jedno ale za to cudowne doswiadczenie w sexie z kobieta:-) Mnie rowniez marzy sie hot flirt z fajna laseczka... :-)

Gość Inna Forma
No otorz to: WSPOLNY JĘZYK! Dziewczyny, wystawiać języki ;) Mogłabym Cię wprowadzić o ile Ty wprowadziłabyś mnie. I ta nieśmiałość, niepewność ... I wszystko razem, wspolnymi siłami

Gość Inna Forma
Hej mężatki 🌻🌻🌻 Ja też jestem bardzo szczęśliwą mężatką, i zawsze mąż będzie numer 1 - jedno z drugim nie koliduje. Ta kobieta, moja upragniona, wymarzona acz niedoczekana mogłaby być mężatką, panienką, samotną, szczęśliwą.. byle by coś dla mnie miała ;) Bo ja ofiaruję cała siebie z wielką chęcią i przyjemnością :P:D

Gość hmmm...............
wspolny jezyk, winko, rozmowy, a pozniej namietny seks ;) marzy mi sie bliska kobieta zawsze mialam gorsze uklady z kobietami niz z mezczyznami, moze wlasnie dlatego ze tworzylam dystans przez ta ukryta seksualna fascynacje ja mezatka nie jestem, ale zwiazek jest jak najbardziej powazny powiecie dziewczyny z jakich regionow polski jestescie?

Gość lille_miss
Uhhm, jakie to podniecajace tak sobie flirtowac z innymi kobietkami...:-) Ja niestety nie mieszkam w PL wiec dla mnie niestety zakonczy sie tylko na flircie..a szkoda........................... Chociaz mam w planach przyjazd do PL na ferie jesienne okolo 10/10 i wtedy jestem we wroclawiu......kto wie, moze by sie udalo "nam" spotkac... :-)

Gość lille_miss
Inna forma, skad jestes??

Gość Inna Forma
hmmm.. nie tylko sex, racja to poprostu kobieta, przyjaciołka, kumpelka, kochanka, bliska duszą i ciałem istotka. Ja też miałam mierne w skutkach przyjaźnie z kobietami. Zbytnio się angażowałam. Bo dla mnie przyjaźń z kobietą miała zawsze podtekst erotyczny. No nie każdemu się to widziało :( Szkoda tracić czasu, nie karmmy się fantazją, marzeniami.. wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Jestem już doświadczoną zyciowo kobitką, wiem czego chcę, nie podniecaja mnie młodzińcze wizje.. chcę czego chcę i liczę, że nie tylko ja tak sobie chcę zbudować coś z czegoś.. Jestem z okolic Wrocławia

Gość lekka bi
witam wszystkie dziewczyny jestem 33-letnią mężatką i epizod z kobietą mam już za sobą........było cudownie

Gość Inna Forma
Hej! Witam wszystkie, i nawet Ojca Dyslektora 🖐️ Lekka bi ... cudowne wspomnienia z kobietą mieć powinna każda z nas 😘 Opiszcie Wasze pierwsze razy, jak do tego doszło, kim była kochanka? Czy ktorejś z Was udało sie nawiązać znajomość z dziewczyną z internetu? Czy taka znajomość ma rację bytu i jakąś siłę przetrwania?

Gość mnie tez sie marzy
witam 🌻 ja niestery nie mam doswiadczenia z kobieta ale chetnie poczytam wspomnienia innych dziewczyn...pozdrawiam 🖐️

Gość Inna Forma
No to czekamy, czekamy ;) Ja już swoj epizodzik opisałam.. lubię się relaksować przy takich wspominkach. Chyba nie tylko ja :P

Inna Forma, mylisz mnie z podszywaczem, który kiedyś się tu pojawił. Mój nick jest inny. A poza tym, dlaczego \"nawet\"? Przecież Wam nie przeszkadzam (tak myślę). Siedzę cicho i spocony, z drżącymi rękami czytam Wasze posty. Tak sobie myślę, że jestem lesbijką bo podobają mi się tylko kobiety. Piszcie, piszcie a jak nie wytrzymam to wcisnę coś swojego. :)

Gość casablanka
czytając ten topic rozmarzyłam się , moja największa fantazaja to sex z kobietą, jestem mężatką ale chętnie nawiazałabym taką prawdziwą przyjaźń z kobietą ......narazie czytam i od czasu do czasu sie przyłącze ..pozdrawiam i całuję wszystkie koleżanki

Gość hmmm.......
wiekszosc moich fantazji wiaze sie z kobietami glupio sie przyznac, ale czasami mysle o tym np. podczas seksu oralnego z moim facetem ;) musze to zrobic bo inaczej nie da mi to spokoju... podnieca mnie ta kobieca gladkosc ciala, zaoklaglone ksztalty, wiecej miejsc erogennych niz u mezczyzn, wieksza wrazliwosc, wieksze wyuzdanie

Gość Inna Forma
Też czasem sobie myślę, wyobrażam, marzę, że podczas pieszczoty ustami to właśnie jakaś fajna babka jest między moimi udami... mniam! Ale najbardziej zależałoby mi by dać rozkosz............................................................................................................................................................................................................................................................................................ wziąść też coś można :P

Gość hmmm........
Inna Forma no to partnerka z ciebie idealna skoro wolisz dawac ;) ale wlasnie to chyba domena kobiet - nie sa egoistkami jak faceci! :P napiszcie dziewczyny co wam sie marzy, jaka sytuacja, jaka kobieta, jak to dokladnie widzicie

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesteśmy w barze, pijemy...co która z nas lubi, ja wino, atmosfera robi się coraz bardziej namiętna, przypadkowy bądż nie dotyk, idziemy do hotelu, ona rozpina moją bluzkę , ja jej rozpinam biustonosz, pieszczę ustami jej piersi, dotykam każdy centymetr jej ciała, ona kładzie mnie na plecy i liże moją cipkę , języczek na łechtaczce a palec w cipce, odpłacam jej się tym samym

Gość mnie tez sie marzy
mmmm...ja juz zrobilam sie wilgotna... mam kilka filmikow takich ktore najbardziej mnie rajcuja...podoba mi sie jak kobiet ocieraja sie cipeczkami...chcialabym poczuc ta rozkosz :) pozatym na lesart tez sa boskie opowiadania...tez mnie bardzo podniecaja...ale czy kiedys zdecyduje sie zrealizowac ta fantazje? hmmm...chyba jestem tchorzem chociaz nigdy nie mow nigdy...moze uwiedzie mnie jakas super babka jak inna forma :P

Gość Inna Forma
🖐️ To mowisz MNIE TEŻ SIĘ MARZY... że fajna ze mnie dziewczyna ;) ? Dzięki, aż się rumienię! Bo tutaj to same intrygujące dziewczęta zaglądają.. i dlaczegoż to nie dane mi spotkać Was w realu?!Siadłybyśmy sobie wszystkie w pubie, odprężyły się przy drinkach, posłuchały muzyki w tle, poplotkowały o naszych facetach :D Miłoby było 🌻 Jaka to stronka z opowiadaniami? Lesart? Podasz mi pełną nazwę? 😘

Gość mnie tez sie marzy
kissme ---> jestes kobieta?