Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inna Forma

Marzy mi się flirt z panią 25-35 lat.. jestem kobitką BI

Polecane posty

Gość kicunia1000
Piszcie dziewczyny ... chetnie poczytam . Przez ten wątek zaczęłam wspominać , kurcze znów by chciała.... :-))))))

Gość nie klikajcie
na link julii - reklama

Gość Inna Forma
Zgadzam się co do klimatu imprez, dyskotek, pubow itp. Problem w tym, że teraz nie jestem już nastolatką prowadzącą jak niegdyś szaleńczy, kosmaty, zwariowany erotycznie tryb życia. W momencie kiedy wkraczamy w inny etap życia następuje przwartościowanie... Dlatego stawiam na internet, bo tu zawsze jestem, bo tu sporo kobiet i same zainteresowane pisują na takim topiku. Małe prawdopodobieństwo, że np. co weekend wyskoczę sobie to tu to tam

Gość Kajdula
Oczywscie ale nie powiesz mi ze nie wychodzicie z mezem na jakies imprezy, Ja tez nie spedzam weekendow na dyskotekach, nigdy nie szukalam kobiety chetnej na sex, wszystko poprostu wychodzilo samo pod wplywem emocji, dwa razy byly jakby umowione, dwa to czyste spontaniczne fantastyczne przygody ktorych nie zapomne do konca zycia :)

Gość frendzelkowata a jakże
oj rzadko sobie wyskakujemy, po pierwsze raczej już do nas znajomi wskakują na jednego ;), po drugie mieszkam w małym miasteczku i małomiasteczkowy charakter tego miejsca i ludzi nie działa zachęcająco :( Poza tym znam tu każdego od dziecka, to nie to.. Ale nie chcę tu marudzić i mamrotać pod nosem! Tylko jakoś takoś skomplikowane to wszystko :O

Gość Kajdula
W sumie bez sensu zszedl temat na dysputy o zyciu kto ma a kto nie ma okazji na szalenstwo. Kazdy wie najlepiej jak wyglada jeg zycie i na co go stac.. porozmawiajmy o tych marzeniach :)

Gość Inna Forma
i święta racja, Kajdula!! Ok, zacznijmy od początku: Cześć 🖐️ Jestem Inna Forma. Stać mnie na wiele. Teraz Wy :D:D:D:D

Gość Kajdula
hej hej.. Tu Kajdula.. Gotowa dac wiele :) :) :)

Gość Kajdula
Inna Forma chyba trzeba osmielic towarzystwo.. wiec moze powiesz na co Cie stac? Wszystkie jestesmy ciekawe??? :D

Gość ja tez spragniona
czesc dziewczyny,chętnie sie do was przyłącze,nie mam za sobą pierwszego razu ale nie powiem ze nie chciałabym spróbować z dziewczyną.Mam 29 lat ,wspaniałego męża i dwie śliczne córeczki.

Gość ja tez spragniona
Mąż daje mi wiele rozkoszy,uwielbiam sie z nim kochać,ale mimo to chciałabym poczuć kobiece nagie ciało.Całowałam sie tylko z moją przyjaciółką,która jak wypije to lubi sie rozbierać i pokazywać piersi,dziewczynom zaznaczam,na ognisku pocałowałyśmy sie z języczkiem i poczułam cudowny dreszcz .......................

Gość Inna Forma
Stać mnie na: 1. Zawarcie znajomości internetowej 2. Wymianę zdjęć (bo jednak jestem wzrokowcem z fotograficzną pamięcią) 3. Jazda PKS :P w odległą odległość 4. Grobowe żarty (acha, to nie ten przedział informacji, ups!) 5. Picie piwa do popołnocy 6. Po połnocy stać mnie na więcej 😘 7. Szczerą sympatie i jeszcze szczerszy sex 8. Ubranie szpilek, ktorych nigdy nie noszę 9. Zwierzenia, marzenia, fantazje, fanaberie - wszystko przyjmuję

Gość ja tez spragniona
jesli chcecie poflirtować przez gg to piszcie naten numer .11907792

Gość Inna Forma
A tak poważnie to jestem skłonna poczynić pierwszy krok a nawet drugi ;)

Gość ja tez spragniona
inna forma chętnie bym to od ciebie wzięła i dała ci tyle samo.Napisz do mnie na gg i podaj mi swój adres email wyśle ci zdjecie jeśli chcesz i ty tez wyślij mi swoje na początek,oki?????????????

Gość Inna Forma
do ja też spragniona -> tez miałam przyjaciołkę, z ktorą często się całowałyśmy ale nigdy nie dochodziło do czegoś więcej. Kiedys, jak byłyśmy troszkę na haju, chciała iść ze mną do łożka. Trafiła w zły moment mojego - poznałam wtedy mojego męża i byłam szaleńczo i zabujczo zakochana! Odmowiłam jej... ona teraz wyjechała, w ogole to popsuło się między nami. Teraz bym jej z tego wyra nie wygoniła :O oj nie, nie

Gość Inna Forma
dobra, odpalam gg :P Zaraz Cię znajdę, spragniona 🖐️

Gość Inna Forma
Tak Kasieńka, my na gadu :P Podaj numer

Gość mnie tez sie marzy
oj jak tu goraco sie zrobiło...a ja sie boję :O jestem nie aktrakcyjna 😭

Gość mnie tez sie marzy
i nawet jezyk mi sie z tego wszystkiego poplątał :(

Gość Inna Forma
Przestań! Jak kobieta może być nieatrakcyjna? Piękna kobieta to zadbana kobieta, nie ma brzydkich. My tu sobie na gadu gadamy.. jak na gadu przystało 🖐️ Śmiało, pierwsze koty za płoty... nawet są fotki :P

Gość Inna Forma
Toż to grzech nie mieć gadu A co robimy? Oswajamy się ze sobą.. 🌻 dla dobra sprawy : koniecznie zamontuj gadu. Koniecznie

Gość hallo hallo

Gość Inna Forma
Oj Kasia, rozmijamy się ;) Witam wszystkie nowoprzybyłe dziewczęta ;) Cieszę sie, że nas coraz więcej, coraz więcej wizji, pragnień, smakow.. Na dziś już niestety kończę. Obowiązki małżeńskie wzywają :P 9nie-niestety) 🖐️ 😘 do jutra koleżanki